REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

N-a MURIT nici un investitor din Vama Veche! Toată lumea s-a conformat noului regulament promovat de primarul din Limanu

N-a MURIT nici un investitor din Vama Veche! Toată lumea s-a conformat noului regulament promovat de primarul din Limanu

Replica API 5 mai 2017 | 00:00 1255

Daniel Gheorghe Georgescu

La sfârșitul lunii martie, agenții economici de raza comunei Limanu au avut parte de o surpriză! Autoritățile locale au impus un regulament pentru buna funcționare a activităților comerciale și a serviciilor de piață. Bineînțeles că vizate au fost și stațiunile 2 Mai și Vama Veche, zone care au fost luate cu asalt de mii de turiști în minivacanța de 1 Mai. Cât de eficiente au fost regulile? Destul de mult, după cum susține primarul Daniel Gheorghe Georgescu. În principal, aceștia au dorit să intre în legalitate, solicitând autorizații.

Incredibil! Agenții economici de pe raza comunei Limanu s-au adaptat rapid noului regulament impus de Primărie. “Adopatarea Regulamentului a reprezentat un prim pas în ceea ce privește crearea unui cadru normal de funcționare pentru agenții economici care activează pe raza comunei Limanu. Am introdus aceste reguli deoarece este firesc să existe un minimum de disciplină. Sunt convins că agenții economici vor înțelege că, pe termen lung, pentru o dezvoltare unitară și durabilă a celor 2 sate se impun astfel de reglementări.

Spre deosebire de anii anteriori, se remarcă o creștere a numărului de solicitări pentru autorizarea activității. Numai până la data de 1 mai ne-au fost solicitate aproximativ 110 autorizații, 60% dintre acestea fiind pentru activități de alimentație publică și unități de cazare”, a precizat Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu. Totuși, au existat și nemulțumiri vizavi de măsurile impuse de regulament, în cauză fiind vorba de patronii magazinelor care nu sunt de acord cu programul de funcționare.

“Atât eu, cât și viceprimarul am avut întâlniri săptămânale cu agenții economici. Am încercat să le explicăm necesitatea implementării acestor reguli, dar și faptul că efectele pe termen lung sunt benefice acestei comunități. Ne așteptăm la reclamații, dar poziția noastră este neschimbată. Este anormal ca localități precum 2 Mai sau Vama Veche să aibă încasări mai mici decât în alte comune, aflate tot pe litoral, dar unde nu există activități turistice. Cele mai multe plângeri le-am primit din partea reprezentanților marketurilor din Vama Veche, nemultumiti de programul de funcționare adoptat de Consiliul Local al comunei Limanu”, a adăugat Georgescu.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va ajute Dumnezeu pe toti : buni, rai, frustrati, mai putin frustrati, oameni, mai putin oameni... !!!
0
0
Asta e vrajeala pe fata!!!un om care se plictiseste
0
0
Hai Dinamo
1
0
o gasca de homosexuali a cotropit comuna limanu,2 malai si vama,cu putin timp inainte de alegeri,georgescu,feodorof erau la penele
1
0
lasati Vama pe mina lui Ciocirlan,Bibi Market si Ieftinache si vedeti in ce cacat intrati.Astia trei nenorocesc totul.Capusele!Asta va trebuie idiotilor!Sa plece lumea la Corbu si sa va cacati in ele de marketuri.
2
0
In Vama se fac lucruri dupa pofta lui Balau. Sa va fie de bine cu alesii vostrii.
0
0
Mai oameni buni, chiar crede cineva ca Vama Veche a avut turisti pentru ca a promovat-o Martin cu Georgescu, hai sa fim seriosi. De Vama Veche se stie, se scrie si se vorbeste de foarte multi ani nu de cand povesteste Martin ca nu stiu ce promovare a facut ea si Georgescu ca face el curatenie si dezvolta Vama Veche. Vama Veche are nevoie de oameni seriosi.
4
0
Am o curiozitate , v-o impartasesc : oare cei 10.000 aprox. , de turisti din Vama , au venit datorita promovarii exceptionale facuta de catre madam Corina Martin ?
5
1
pai e simplu ,de ce sa ia omul ceva de baut sau mincat de la supermarket cind pot lua la pret dublu de la restaurantele lor de fite .e plin de cherhanale in vama aproape toate iau peste de la selgros
6
1
Domnule Georgescu ne puteti spune daca s-a conformat si doamna Dida? Se poate sa se fi conformat!
7
1
Ar trebui cercetat cite firme a avut Ciocirlan Pasaris.Oare i sa inchis dosarul de frauda?Se lauda ca a dat bani multi la PSD sa scape.Deci e mina in mina cu primaru PSD Georgescu.
4
2
Ne pisam pe Vama vostra si pe zdrentele de Ciocirlani.Va doare capu de analfabetii si evazionisti aia iar noi nu avem un drum asfaltat!
7
4
Acum curvele feminine s-au transformat in curve masculine, am dreptate viceprimare? Baga un drept la replica sau drept la tinta cum iti place tie. Prietenii stiu de ce!
5
2
Vrem Vama fara marketuri, fara droguri si fara curve !!!
7
4
Nu va luati de Vice. Nu este nici meritul nici vina lui ca face parte dintr-o familie extinsa si a mostenit functia de la varul fost Vice. Parabole, glume ? le folosesti cand nu ai ce spune sau cand ai idei ce nu convin grupului, mai ales supremului.
1
3
De murit n-a murit nimeni, dar incepem sa ce ofilim, cat despre discutiile cu viceprimarul ce sa spunem, numai parabole lucruri concrete mai putin, dar asta este, unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
3
4
Sint cel mai tare si ma pis pe Vama voastra!O sa mai deschid zece marketuri cu program cum vreau eu.
4
6
Cum sa moara?Fraierii din Limanu merg cu caruta iar Ciocirlanii cu Mercedes.Totul din evaziune si furaciune.ANAF!Sa le ia firmele la futut!
5
2
Ce frumos ar fi sa vedem o Vama fara marketuri.
8
4
dictatura prostiei
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108