REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Nazare, anunț despre voucherele de vacanță pentru angajații din sistemul privat. Video

Nazare, anunț despre voucherele de vacanță pentru angajații din sistemul privat. Video

A.V., V.R. 12 mai 2023 | 00:00 5760

Eugen Țapu-Nazare, senator PNL Neamț și Președintele Comisiei pentru antreprenoriat și turism, se află în cursul zilei de joi, 11 mai a.c., la Constanța, într-o vizită de lucru. Alături de senator sunt prezenți și primarul Constanței, Vergil Chițac, Prefectul Silviu Coșa, Președintele CJC, Mihail Lupu, dar și Ruxandra Serescu, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

 Nazare, anunt despre voucherele de vacanta pentru angajatii din sistemul privat. Video

Motivul vizitei la Constanța este constituit de propunerea legislativă prin care circa 4,2 milioane de salariați din sectorul privat vor beneficia de vouchere de vacanță, în valoare de 1.450 lei/an/salariat, similar cu salariații din sectorul bugetar. Contravaloarea acestora va fi asigurată din bugetul de stat,  fără nicio presiune suplimentară pe angajatori.

 Nazare, anunt despre voucherele de vacanta pentru angajatii din sistemul privat. Video

De asemenea, la întâlnire sunt prezenți și Bogdan Huțucă, Corina Martin, Marian Crușoveanu și Septimiu Bourceanu.

,,Am depus în Senatul României Propunerea legislativă prin care circa 4,2 milioane de salariați din sectorul privat vor beneficia de vouchere de vacanță, în valoare de 1.450 lei/an/salariat, similar cu salariații din sectorul bugetar. Contravaloarea acestora va fi asigurată din bugetul de stat,  fără nicio presiune suplimentară pe angajatori. Această măsură are rolul de revitaliza sectoarele turism și HoReCa, dar și industriile conexe (transport, comerț, servicii, industria alimentară etc.), de a elimina discrepanțele evidente dintre sectorul privat și cel bugetar, dar și de a reduce (indirect) costul fiscal pe angajat, cel mai mare din Uniunea Europeană.

 Nazare, anunt despre voucherele de vacanta pentru angajatii din sistemul privat. Video

În favoarea acestei propuneri legislative au semnat 140 de parlamentari PNL, PSD și UDMR și am solicitat Biroului Permanent al Senatului dezbaterea în procedură de urgență, pentru a stabili cât mai rapid un cadru legislativ predictibil. Propunerea legislativă a primit aviz favorabil din partea Consiliului Legislativ și Consiliului Economic și Social, precum și raport favorabil, în unanimitate, în Comisiile juridică, buget-finanțe și antreprenoriat și turism”, a transmis Eugen Țapu-Nazare, senator PNL Neamț.

,,Sunt onorat să fim aici împreună, la un moment de dezbatere. Vreau să îi mulțumesc public ministrului Ciucă, dar și gazdelor de azi. Această inițiativă legislativă a venit pentru a elimina discrepanța dintre sectorul public și privat. Legea a intrat în circuitul parlamentar după  ce a primit aviz favorabil. A fost votată de către Comisia de buget finanțe și Comisia de antreprenoriat. ”, a mai spus acesta.

 Nazare, anunt despre voucherele de vacanta pentru angajatii din sistemul privat. Video

Prezent la eveniment este și primarul Constanței, Vergil Chițac, acesta declarând faptul că ,,Sunt aici în dublă calitate, cea de prieten a lui Nazare, dar și în calitate de primar al orașului Constanța. Îl felicit pe Eugen pentru o normalitate, pentru ca era o "discriminare". Din păcate, în România, salariu mediu în zona publică este substanțial mai mare. Alegerea orașului Constanta pentru aceasta dezbatere nu este una greșită, dar și orașul va beneficia de aceasta lege, ajungând banii și aici în oraș.”, a spus acesta.

Video:

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tzapu Nazaret osugy așa cum nu mai tustyy!! Ia cu squirt cu nea Colacu jegu suprem voatat de flamzii de la 1907 și în urmașii lor, culmea flamanzii trăiesc mai mult , sa lebag pe gatdirect squirt desigur!?!! A intrat pensia madoarenstrula e cu dobândă 10% împrumutata de statul eșuat al dulapului cu qaqat putred!! Haisiktir!
2
0
de Chit-chit este din ce in ce mai de-bil. A fost invitat la Digi 24 sa isi spuna opinia in probleme de importanta mondiala si l-au uitat in cadru. Stand el acolo si balabanindu-si picioarele facea tot felul de mutre si grimase ce ilustrau perfect starea de sanatate min-tala . Cand era sa se termine emisiunea s-a bagat si el declarand o opinie banala despre un subiect periferic foarte mandru de el ca a apucat sa vorbeasca. Pnibil
4
1
Din pensii speciale si-au facut pensiuni si nu mai vine lumea ca nu ii plac conditiile. Voucherele sunt tot din taxe, vine lumea sa manance cartofi prajiti si chipsuri, hamsii expirate de Bulgaria
4
2
Prietene greseti! Uita-te atent la poza. Pozitia usor aplecata a dlui Lupu e cauzata de ceva. Tu chiar nu intelegi ca unde-i curu e si Slutu!
6
1
Buna manevra pnl. Mai ciupesc niste procente la alegeri
2
4
timp ce firma Nokian face la Oradea o investitie unica in lume de 650 milioane euro, ai nostrii se lupta sa salveze statiunea unei etnii. Despre un parc industrial nu va interesati domnilor, ca a ajuns Constanta mai rau ca Vasluilul!
9
0
Cimpanzeilor ei nu muncesc ptr r*mânica,bulangiilor
0
2
Si cum controlezi ca dupa ce folosesc voucherul pleaca sau sunt dati afara in cursul anului de la locul de munca? In cazul asta ar trebui sa returneze din bani, nu? Sa vezi mangle acum.
8
0
Si toate astea doar ca sa-si umple cipanezii buzunarele cu paratzi . cine vrea vacante sa munceasca pentru ele nu sa primeasca mocangela de la stat .
8
3
Alo, colegi de la Replica, ce naiba? Ati atasat articolului o poza gresita, lipseste Calciu de la RAJDP. Hahahahah
5
4
Retroactiv jegurilor deci 6*1450 sa vad !!! Ccr curtea căcănarilor rrromani de ce nu a lătrat la inechitate și abuz bagaleashplapegat!!?!! Leprelor atârnate va sta bine!!! Jeguri pesediste peneliste patronate de branzaru șef meditache kronkanis
4
3
primit jalba de la Frumoasa Constantei, nu mai avem fraieri pentru saivaneli din Mamaia, ce ne facem??
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468