REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nebunie în Piaţa Far: Candidaţii USL s-au lansat pe muzica Alexandrei Stan - vezi galerie foto!

Nebunie în Piaţa Far: Candidaţii USL s-au lansat pe muzica Alexandrei Stan - vezi galerie foto!

Replica API 23 noiembrie 2012 | 00:00 98

Mazăre: "Pe 9 mergeţi, puneţi ştampila pe USL şi gândiţi-vă aşa, bă, ne-a rugat primarul ăla al nostru diliu ca să-l ajutăm"

Mazăre: "Pe 9 mergeţi, puneţi ştampila pe USL şi gândiţi-vă aşa, bă, ne-a rugat primarul ăla al nostru diliu ca să-l ajutăm"

Alexandra Stan a ajuns în Piaţa Farului pentru a susţine un concert incendiar pentru constănţeni, un concert la care invitaţia a fost lansată de candidaţi ai USL pentru Parlament. În debut, au cântat fetele de la Blaxy Girls, o trupă care a stârnit interesul puştilor, care au făcut coadă la autografe şi fotografii cu cele 5 tinere.

Senatorul Alexandru Mazăre, candidat pentru încă un mandat de parlamentar a declarat celor prezenţi la concert faptul că: "Nu ne este ruşine de ceea ce am făcut în ultimii patru ani".

Manuela Mitrea nu crede că această ţară este tristă. "Ridicaţi fruntea sus, voi puteţi schimba România", a spus Mitrea.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, le-a spus oamenilor că s-a străduit ca tot ce a promis să se şi împlinească. "Ne cunoaştem de 12 ani, avem nevoie de un guvern USL", a spus Mazăre. Dar şi faptul că: "Ce fel vreţi să fiu şi eu, serios ca şi candidaţii, sau o dăm mai la băşcălie? La băşcălie! Vreau să vă mulţumesc că de 12 ani ne întâlnim aici, de 12 ani de zile vorbim, vă promit, mai dansăm, ultima oară băgam nişte bani la ţâţele dansatoarelor de la Clejani, vă aduceţi aminte, că mă bălăcăreau ăia pe la televizoare pe la Bucureşti. Însă m-am străduit ca tot ce vă promit să încerc să mă ţin de cuvânt pentru că eu nu cred că politicienii trebuie să fie băţoşi, gomoşi, numai la cravată, să pozeze în familişti şi altfel să umble cu amante. Ia uite la Mădălin Voicu, ce ziceai, mă, pe scenă, ia vino încoace, cică şi eu am fost harnic, am un copil de două luni şi mai am cinci acasă. Am venit aici ca să vă spun un singur lucru, că promisiuni, palavre, hai că ne cunoaşteam foarte bine şi cu ăştia mici care luaţi cadouri şi cu ăia mai mari care luaţi pachete, ne cunoaştem de 12 ani. Am venit să vă spun aşa: ca să pot să vă fac tot ce am promis, am nevoie să avem guvernul nostru, am nevoie să mă ajutaţi pe 9 decembrie să punem ştampila pe ce trebuie, să votaţi USL, că de restul mă ocup eu, aşa cum sunt eu mai golan, mai bagabont, mai nu ştiu ce, dar îmi fac treaba. Aşa că pe 9 mergeţi, puneţi ştampila pe USL şi gândiţi-vă aşa, bă, ne-a rugat primarul ăla al nostru diliu ca să-l ajutăm", a afirmat Mazăre. Înainte de a urca pe scenă, edilul a fost înconjurat de o trupă de domnişoare cu berete roşii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108