REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nedea şi şeful de BCCOA Constanţa, actorii principali într-o nuntă rock-baroc

Nedea şi şeful de BCCOA Constanţa, actorii principali într-o nuntă rock-baroc

Replica API 1 iunie 2013 | 00:00 184

Ne-au transmis programul nunţii prin comunicat!

Ne-au transmis programul nunţii prin comunicat!

Zi mare, sâmbătă, pentru Anca Nedea, managerul hotelului Iaki şi şeful BCCOA Constanţa, comisar şef Aurelian Pavel! Cei doi se vor cununa religios, la orele 19.00, la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel, în prezenţa familiilor, rudelor şi prietenilor apropiaţi. Cum se obişnuieşte la astfel de evenimente, cununia va fi urmată de o petrecere, în club Fratelli, din staţiunea Mamaia, pe malul mării. Cei doi miri au ales şi o tematica nunţii lor: "Curte regală decadentă în atmosfera rock-baroc".

Anca Nedea şi Aurelian Pavel vor sosi în jurul oreler 18.45 la Catedrală, într-un alai format din maşini de epocă. Apoi, împreună cu părinţii spirituali, Nicolae Bucovală, preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia şi soţia acestuia, respectiv familia Budu, chirurgi de renume din Bucureşti, îşi vor aştepta invitaţii, după orele 20.30 pe malul mării. Vor avea două domnişoare de onoare şi câteva hostesse, costumate în ţinute de epocă. Şi, pentru că tot a venit vorba de ţinute, trebuie precizat că mireasa va purta o rochie semnată Cătălin Botezatu, iar mirele va fi îmbrăcat de la celebra Casă "taylor-made" din Bucureşti - "Marsay." Meniul serii a fost ales cu mare grijă şi nu este unul obişnuit. Preparatele vor fi pregătite sub bagheta Chef-ului italian Renzzo, cel care e in-charge de renumitul local "Irish Pub", dar şi a Chef-ului de la "Fratelli", Silviu Nedelea. Aceştia au gândit pentru gustul mirilor un meniu pe bază de vânat şi alte delicatese. Va exista şi un bar cu produse orientale, un bar de fructe sculptate, bar de cup-cakes şi sculpturi în gheaţă. Momentele artistice vor fi asigurate de trupa lui Călin Geambaşu şi de o soprană care va deschide nunta cu piese din aceeaşi epocă cu tema nunţii. Mirii au pregătit şi două momente speciale de dans; unul din aceste momente va fi organizat împreună cu o serie de prieteni apropiaţi ai celor 2 protagonişti. Invitaţii vor dansa şi pe muzică românească, dar şi armânească.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108