REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Nicio demisie la Spitalul din Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuar și un bărbat cu dureri a fost trimis acasă și a murit

Nicio demisie la Spitalul din Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuar și un bărbat cu dureri a fost trimis acasă și a murit

Ana Maria LIPAN 1 august 2023 | 12:51 928

Apar noi informații în cazul femeii care a născut pe trotuarul din faţa Spitalului Urziceni. Nu doar că ancheta continuă, dar un alt caz şocant a fost făcut public.

Nicio demisie la Spitalul din Urziceni, unde o femeie a nascut pe trotuar si un barbat cu dureri a fost trimis acasa si a murit

În aceeaşi noapte, pe aceeaşi gardă, un bărbat a murit la scurt timp după externarea din acelaşi spital. Omul acuza dureri în piept, medicii l-au consultat şi l-au trimis acasă. În câteva ore, bărbatul s-a stins. Încă de ieri ministrul Sănătăţii a cerit demiterea managerului, scrie observatornews.ro. 

Șirul erorilor inumane de la Spitalul din Urziceni

O femeie a fost filmată în timp ce naşte pe trotuar, la uşa spitalului din Urziceni. Spital din care a fost nevoită să plece pentru că nu ar fi fost medici de specialitate, aşa se scuză conducerea pentru reacţia inumană. 

Femeia era deja în travaliu când medicii au chemat Salvarea pentru a o trimite la alt spital la peste 60 de kilometri depărtare. Doar că bebeluşul nu a mai aşteptat. Mai grav, în aceeaşi noapte, pe aceeaşi gardă, un bărbat care venise la Urgenţe cu dureri în piept a fost trimis acasă, unde a şi murit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu vede nimeni ca tara a ajuns în prag de bestialitate și dezumanizare? Ca nu mai exista nimic: educație, credinta, profesionalism, empatie, respect, ...??? Haos și bani furați pe toate căile și prin toate metodele!! Medici cu salarii uriase s-au transformat în calaii vieții.......Doamne, unde ne-au adus astia? Nu ne așteaptă nimic bun. Vom pieri fără sa ne dam seama, fără sa ii pese vreun pic de noi, cuiva. Vai de noi, de tara asta si de copiii care vin.
2
0
Sistemul sanitar american a lui Iliescu si fsn. In Italia de 25 de ani n-am auzit asa ceva , astia au nenorocit tara cu neamurile lor care au devenit patroni pe clinicile de analize private si farmacii. O sa va, manance iadul !!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468