REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Nicolae Matei oferă MOCA declarații pe propria răspundere la Năvodari

Nicolae Matei oferă MOCA declarații pe propria răspundere la Năvodari

Replica API 27 aprilie 2020 | 00:27 2810

Fostul edil din Năvodari, Nicolae Matei, împarte încă de la începutul lunii declarații pe proprie răspundere prin oraș, dar nu oricum, ci direct de la sediul partidului. Într-o postare pe Facebook a Partidului Neamul Românesc, Organizația Năvodari, se specifică faptul că aceste exemplare se pot ridica gratuit, direct de la sediu, mân cerească pentru cetățenii care nu știu că pot descărca aceste formulare de pe site-urile oficiale ale autorităților abilitate sau pot face acest demers printr-o simplă scriere de mână.

Nicolae Matei, ajutat de Ninel Peia, autointitulat și Iisus

În perioada Sărbătorii Pascale, Nicolae Matei este posibil să fi fost inspirat de mentorul său mult mai înalt în grad, conducătorul Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, cel care se autointitulează mai nou și „Iisus”. Iisus sau Baraba? De 30 de ani votezi Baraba! Când vei alege pe Iisus?”, a fost mesajul lui Ninel Peia.

Poți ridica GRATUIT declarația de la sediul partidului

Aceasta este postarea de pe pagina de Facebook a Partidului Românesc: „Venim în sprijinul persoanelor care nu au posibilitatea de a intra în posesia declarațiilor pe proprie raspundere, sau nu cunosc în intregime modul de formulare pentru a le scrie de mână! Poți ridica exemplarul GRATUIT al declarației de la sediul Partidul Neamul Romanesc - Organizația Năvodari. Adresa: Strada Constantei, bloc H3, Parter. Contact: 0372905082, Program: Luni- Sambata / 10:00-18:00. Pentru a respecta măsurile de siguranță si protecție vă recomandam ca deplasările să fie de strictă necesitate”, spun reprezentanții Partidului Neamul Românesc.

Curios ar fi ce au completat pe declarația pe proprie răspundere cei care au decis să meargă la sediul de partid pentru a-și procura gratuit o declarație pe proprie răspundere. Încurcate sunt tainele Partidului Neamul Românesc.

Aici se poate descărca declarația pe propria răspundere și ulterior printată: https://formular.sts.ro/

Citește și:

Nicolae Matei, între neam prost și Neamul Românesc!

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu doar datorita lui nu sa facut groapa, si acum daca nu sa facut trebuia sa fure sute de hectare de pe malul mari ?
1
1
Orasul Navodari ar fi fost groapa de infectioase al Italiei daca nu era Matei.Daca mirosea cum miroase la Glina in Bucuresti ce mai spuneati? ce nu am fi iesit deloc din casa de zece ani nu de doua luni ca acum. Ati uitat, nasol
2
3
A furat 70 hectare din terenul orasului Navodari sale dea inapoi
7
3
bai plua! scoate dra statuil cu lei, pauni si alte animale pe care le ai pplantat in oras. si ceasul d pe casa de cultura pe care scrie matei. si multe alte cacaturi, puscariasule! vino tu la mine ca ti dau eu declaratii zdreanto!
5
1
tot nu am inteles ce au facut gresit cei doi? impart declaratiile tipizate pe proprie raspundere celor lare nu au posibilitatea sa si le scoata la imprimanta. de ce nu mergeti in cartierul henri coanda sa va luati de tiganii de acolo, daca tot sunteti viteji! de cand este ilegal sa ajuti?
4
3
cit tupeu pe ninel peia care e un jeg de pesedist
8
0
Acest nenorocit insista in nemernicia lui si vrea sa minta lumea iar.Un animal ce nu are pic de suflet si se gandeste doar cum sa faca iar sa poata fura ce a mai ramas din orasul Navodari. La puscarie nemernicule!
10
5
Doi muisti
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272