REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nicu Moruzi

Nicu Moruzi

Replica API 28 octombrie 2019 | 00:00 930

Oamenii răi împrăştie o sumedenie de zvonuri răutăcioase. Bunăoară, se zvoneşte că Nicu Moruzi ar putea fi candidatul PSD la Primăria Năvodari, în 2020. Noi nu credem chestii de genul, "fitile", dar... fum fără foc sau invers nu există, aşa că... ce să fie?, ce să fie?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni dupa ce Chelaru i- a dat terenuri si apartamente lui Mara pe malul marii este normal ca Mara vazand cat poate fura Chelaru sa vrea sa fie primar! Eu zic sa vina USR la putere in Navodari! Iar Popescu este lingaul lui Chelaru ca de... la cat a primit de construit pe malul marii! De curiozitate , uitati- va de unde s au inceput lucrarile la drumul de langa promenada... au inceput exact din fata blocurilor construite de Popescu si Chelaru! Uitati- va cu atentie! Nu era normal sa inceapa de la dig sau de la Hanul Piratilor?
3
0
hahaha, asta e gluma zilei! Moruzi sau Mara, sunt pusi de Matei sa candideze, marionetele lui. Matei nu mai poate candida ca l ridica imediat si cum el are pe toata lumea la mana, vrea sa l bage pe Moruzi sau Mara dar combinatia este Mara sa candideze si Moruzi viceprimar, iar Matei sa i coordoneze. Chelaru e singurul care merita sa fie primar.
0
0
Ha Ha Ha ! Baba si mitraliera ! Pai ala trebuie mai intai sa invete sa scrie corect gramatical !
2
2
Florine, cand imi primesc si eu cele doua apartamente pe care ti le- am dat prin Damian? Ai promis ca le primesc in blocul din parcul de la tucan, unde a construit Damian! Pentru ca cititorii sa se convinga ca nu mint sa intre pe ordinea.ro si acolo se gasesc toate detaliile. Din cate am inteles doamna viceprimar si- a primit apartamentul promis in blocul triunghi construit de Damian. Eu inca sper sa imi dai apartamentele donate catre tine inapoi.
3
0
daca v-ar aparea numerele de telefon cand scrieti comentariile,atunci sa vezi surprize surprize hahahaha
1
2
astia sint oamenii mei .mai destepti nu am!
2
1
Moruzi ar vrea el sa fie primar dar e prea mare palaria pentru el . E consilier de ceva vreme , ati vazut vrun proiect initiat de el pentru oras ? ?
3
0
Dragilor,Chelaru este cel mai inteligent,bine pregatit sa fure intr-un mandat cat alti in 10. Problema nu este ca fura dar nu a facut nimic in oras. In schimb am primit si eu cateva concesiuni unde am ridicat cateva blocuri pentru el si dna Viceprimar.
3
3
Moruzi slab pregatit pt functia de primar . La ora actuala Chelaru este cel mai bun primar , dar invidiosii cauta sa ii pateze imaginea cu fel si fel de rahaturi ! RUSINE !
4
2
Da familist mare primarul in functie cu amanta lui Consilier personal Oana fosta Criveanu. Destept tare primarul Florin dupa cum scrie in presa tunuri mari cu Damian de milioane de euro. Nu mai vorbim de Cristi Popescu prietenul de suflet a primarului, el primeste terenuri de la Chelaru unde au construit zeci de blocuri impreuna pe malul marii si in mamaia sat. Are primarul Florin si gasca lui nevoie pentru campani care urmeaza in 2020.
1
7
Semiintelectual cu Licenta luata de pe la Chisinau ?!?! Sluga lui Matei ?!? Penibila alegere ! Pai CHELARU este de 1000 de ori mai pregatit ... si ca familist si ca profesie !
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108