REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° ConstanÈ›a Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Nimeni nu se aștepta! Cine este și cu ce se ocupă mama Danei Budeanu

Nimeni nu se aștepta! Cine este și cu ce se ocupă mama Danei Budeanu

A.F. 9 noiembrie 2023 | 00:00 786

Dana Budeanu È™i-a conturat o imagine destul de dură È™i asumată în ultimii ani, încă din momentul în care a devenit virală cu pamfletele „AmeÈ›itele È™i MafioÈ›ii”. În ciuda faptului că mereu are păreri argumentate È™i taie în carne vie când vede o nedreptate, a ales dintotdeauna să îÈ™i È›ină viaÈ›a personală cât mai ferită de ochii curioÈ™ilor. Însă, despre părinÈ›ii săi, È™tim sigur că Dana îi adoră È™i are o relaÈ›ie minunată cu ei. Iată ce profesie are mama vedetei!

Nimeni nu se astepta! Cine este si cu ce se ocupa mama Danei BudeanuDana Budeanu

PărinÈ›ii Danei Budeanu sunt LucreÈ›ia È™i Adrian GuÈ›ilă. Despre tatăl vedetei s-a spus că a dat mită la un moment dat, iar despre mama ei s-a scris că nu ar fi prea încântată de ideile promovate de Dana. TotuÈ™i, iată că în rarele ocazii în care designerul a vorbit despre părinÈ›ii săi, aceasta a avut de spus numai de bine. Mai mult, la un moment dat, chiar a È™i pus niÈ™te poze vechi cu mama sa, de când era la È™coală. 

Vedeta a mărturisit că părinÈ›ii săi s-au confruntat cu discriminarea, dar au reuÈ™it să o crească într-o iubire fantastică.

„Provin dintr-o familie ai cărei părinÈ›i au fost discriminaÈ›i EXTREM, pentru ca aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită È™i necondiÈ›ionată, cu o mamă È™i un tată plini de poveÈ™ti de viață fantastice È™i tăceri la fel… m-au crescut niÈ™te părinÈ›i care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niÈ™te oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate È™i-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… È™i aÈ™a am făcut È™i eu cu fetiÈ›ele mele, cărora nu m-am plâns o dată ÅŸi cărora le am spus că totul este numai fericire ÅŸi iubire ÅŸi univers infinit… că aÅŸa mi-au spus mie bunu ÅŸi buni, care-s pentru mine ÅŸi pentru ele niÅŸte SFINÅ¢I…” a scris Dana Budeanu, pe contul ei de Facebook.

Ce profesie are mama Danei Budeanu

Cât despre mama sa, în mod special, Dana a scris, la un moment dat, pe Instagram, câteva declaraÈ›ii absolut emoÈ›ionante: „Mama mea când avea doar 5 ani… È™i azi îmi doresc doar să reuÈ™esc să fiu ca ea în fiecare zi… mama mea este un înger pe Pământ… tot ceea ce mi-a povestit È™i tot ceea ce m-a învățat, puteÈ›i citi de astăzi exclusiv pe Verdict App Dana Budeanu”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

TotuÈ™i, cine este femeia căreia îi datorează atât de multe? Ei bine, LucreÈ›ia GuÈ›ilă este arhitect de profesie È™i se pare că a reuÈ™it să îi transmită Danei toate convingerile È™i învățăturile sale de viață, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E f asumata, se bate cu caraminda in piept pentru toate nedreptatile numai ca locatia magazinului sau din Bucuresti este intr-o casa monument istoric peste care s-a construit un nou corp de cladire intru cu totul alta arhitectura strucand o cladire veche monument. sa lase ciocul mai mic, face furtuna intr-un pahar cu apa ca sa ii cumpere ametitele de care tot vorbeste, aplicatia vietii.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468