REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ninel Dănilă a preluat o firmă cu datorii, iar acum e tras la răspundere pentru falimentul ei

Ninel Dănilă a preluat o firmă cu datorii, iar acum e tras la răspundere pentru falimentul ei

Mirela PASCAL 24 mai 2023 | 00:00 4139

Ninel Iulian Dănilă este un antreprenor cunoscut din domeniul HoReCa, care a dezvoltat și deținut în timp mai multe cluburi, baruri și restaurante precum Club Maxx, Blue Club, Arena Pub, Mon Café, One Club, fiind totodată angajat ca director de relații publice la clubul Vama Libre din Vama Veche. Dănilă este și asociat cu Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, în societatea Wild Beach Corbu SRL, firmă în baza căreia a funcționat campingul de la Vama Veche. În noiembrie 2020, Dănilă a preluat o firmă care se ocupa cu organizarea evenimentelor, însă la doar câteva zile de la tranzacție, Amfiteatru Events SRL  a intrat în insolvență. Acum, același Dănilă este tras la răspundere pentru falimentul acesteia.

Ninel Danila a preluat o firma cu datorii, iar acum e tras la raspundere pentru falimentul eiNinel Dănilă

Iulian Ninel Dănilă este implicat în mai multe societăți cu sediul în București și Ilfov, precum First Cup Events SRL, Vis A Vis Event S Bucuresti SRL, Aida Creativ SRL, dar și  Wild Beach Corbu, unde dețină părți egale alături de Andrei Năstase. Pe 2 noiembrie 2020, Ninel Dănilă a mai preluat o firmă, Amfiteatru Events SRL , de la o anume Bostinaru Ileana Roxana. Numai că, două săptămâni mai târziu societatea a intrat în insolvență, la cererea Bere Băuturi Bucureşti S.A, după ce nu și-a achitat obligațiile contractuale. Interesantă tranzacție, în contextul în care firma avea cifra de afaceri 0, nu avea profit, în schimb figura de datorii de aproape 117.000 lei.

Ninel Danila a preluat o firma cu datorii, iar acum e tras la raspundere pentru falimentul ei

Tras la răspundere pentru falimentul societății

La doi ani și jumătatea de la deschiderea insolvenței, administratorul judiciar îl trage la răspundere pe Dănilă pentru falimentul societății. Potrivit legii, „pentru obligațiile de plată restante ale debitorului declarat insolvabil în condițiile prezentului cod, răspund solidar cu acesta următoarele persoane: administratorii care, în perioada exercitării mandatului, cu rea-credință, nu și-au îndeplinit obligația legală de a cere instanței competente deschiderea procedurii insolvenței, pentru obligațiile fiscale aferente perioadei respective și rămase neachitate la data declarării stării de insolvabilitate;  administratorii sau orice alte persoane care, cu rea-credință, au determinat nedeclararea și/sau neachitarea la scadență a obligațiilor fiscale;”.

Administratorul judiciar al societății lui Dănilă a deschis acțiunea de antrenare răspundere, la Tribunalul Constanța, luni, 22 mai. Încă nu a  fost stabilit un prim termen de judecată.

Ninel Danila a preluat o firma cu datorii, iar acum e tras la raspundere pentru falimentul eiAndrei și Adrian Năstase

În prezent, Dănilă este managerul clubului One Club din București și se ocupă, în principal, de organizarea evenimentelor și de aducerea pe scena localului de vedete consacrate. Cât despre asocierea cu Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, firma este, încă, în funcție, deși în 2021 a avut cifra de afaceri de 146.000 lei și fără profit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare că se pricepe la afaceri famiglia Născase cu prepuțul junior vermorel cum Plm îl cheamă ajutat de soața cheazda cea isteață de costanța. Are shcuala lu ta.su zambacitu cu pistolet. Sa va iau rasanpla de jeguri securiști ordinari ultima strigare prin gonacul nea Colacu devoratul de squirt. End
2
0
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
1
0
cum e dom,profesor Ninel,ti sa infundat ?,nu mai merge prosteala?,pai de ce nu spune autorul ca tot tu ai condus firma si inainte,tu i ai facut datoriile doar ca nu erai responsabil pe acte,ti a pus nastase genuchiul pe gat sa preeiei legal ce ai facut... nu a mers ca ka la ACOLO BAR/ unde i ai paradit pe fraieri cu masca prieteniei pe fata....multa mwie dom Ninel..
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468