REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Noi rute de zbor în 2020: Iată ce destinații pot alege constănțenii

Noi rute de zbor în 2020: Iată ce destinații pot alege constănțenii

Replica API 17 ianuarie 2020 | 00:00 449

Constănțenii pot de acum să descopere noi destinații de vacanță cu ajutorul rutelor ce urmează a fi introduse pe parcursul acestui an. Astfel, aceștia pot alege destinații precum Lyon, Praga, Kavala sau Stuttgart la costuri extrem de acceptabile.

Transportul aerian devine din ce în ce mai folosit, ceea ce face ca ofertele companiilor aeriene să se diversifice pentru a valorifica potențialul călătorilor români. Astfel, operatorii low cost își continuă expansiunea din țara noastră, adăugând destinații noi sau crescând frecvența zborurilor către destinațiile existente prin achiziția de noi aeronave sau relocarea lor în bazele din România. Astfel, 19 destinații noi au fost identificate, către care românii pot zbura direct, beneficiind de tarife reduse și orare de zbor convenabile.

Rute noi de zbor cu plecare din București în 2020

Compania românească Blue Air a anunțat primul zbor către Munchen pe 15 iunie, la scurt timp după introducerea zborului Eurowings către Stuttgart, mai exact în data de 21 mai. Cei care preferă destinații cu temperaturi mai ridicate se vor bucura de adăugarea rutei către Kavala, orașul grecesc țintit de românii care obișnuiau să meargă în insula Thasos pentru a își petrece concediul de vară. Zborul va fi operat de Ryanair și va funcționa anul acesta doar în perioada 6 iunie - 26 septembrie.

Compania Wizz Air a anunțat încă 3 rute cu plecare din București, care vor face drumurile către orașele europene mai ușoare și mai rapide, cum sunt: Lyon începând cu 2 iunie, Praga începând cu 1 iulie și Sevilla începând cu date de 4 iulie. Pe lângă aceste noi destinații, adăugarea unor noi aeronave la flota care operează zboruri din București ajută și la creșterea numărului de curse pe alte rute, ceea ce ar trebui să genereze și scăderi de prețuri sau menținerea unor tarife minime pe o perioadă mai lungă de timp.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aeroportul Kogalniceanu de kkat...curse externe de kkat...conducere de kkat...adica pe scurt...cum e Artagea...asa este si aeroportul...numai incompetenti...in fiecare an ni se promit curse catre Germania...Italia...Franta...Belgia...si ei introduc 2 luni de vara curse in Estonia...iti crapa capul....!1!!!
4
0
Avem un cacat de aeroport cu doua curse saptamanale , condus de un director de cacat care merge beat cu masina si cu personal baban platit care freaca luleaua ! Baaaa , futu-va rasa de P.N.L. -isti , bagati curse zilnice spre Londra , Istanbul , Roma , Madrid , Frankfurt ... sa nu mai bata drumul constantenii pana la Bucuresti cu 200 lei dus-intors ! Nesimtitilor de la putere ce sunteti acum !
5
1
Din constanta unde se pleaca? Mai bine inchideti draq pocitania aia de aeroport civil, restul il predati americanilor, artagea si compania sa-si infiinteze un SRL si sa vezi atunci ce de zboruri. Altfel statul ii plateste ca sa zaca.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108