REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NUNTĂ CU SALAM în cartierul Compozitori! A venit și Poliția; până la urmă a 'picat' curentul!

NUNTĂ CU SALAM în cartierul Compozitori! A venit și Poliția; până la urmă a 'picat' curentul!

Replica API 20 iulie 2019 | 00:29 878

Haos pe o stradă din municipiul Constanța! O nuntă țigănească a dat peste cap liniștea locuitorilor din cartierul Compozitori, vineri, 19 iulie. Oamenii din cartier au sunat la Poliție, însă în zadar: legea ajută doar cu... amendă; mai departe însă, nuntașii au continuat să fie tupeiști! Nuntașii continuau să dea dedicații, mai ales că atmosfera era întreținută de Florin Salam și Minodora.

"De dimineață au început cu muzica! Au blocat o stradă întreagă, ignoră Poliția, care a venit aici, a încercat să oprească nebunia! Inadmisibil!", ne-a spus un cetățean. În final, în jurul orei 19.00, a fost întrerupt curentul! Cine și cum a produs minunea, nu se știe, dar toată lumea a răsuflat ușurată. Pentru moment.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveau si de Sibiu?Nunta cu Salam!Titlu asta l ati copiat de la colegul de banca?
0
1
Treaba asta a devenit o mare problema. Tiganii. Turcii care stau la case in zona tomis 2 si care seara dupa ora 5-6 isi intind mesele pe domeniul public strazi trotuare ca la ei acasa. Si stau ciorchine cate 20-30 de insi efectiv pe trotuar si nu poti sa treci ca omul normal. Nimeni nu face nimic pentru ca tiganii reprezinta masa de voturi. Rusine la toti reprezentantii cu atributii. Inchid ochii pentru voturi. Da rezolvati dracu odata treaba asta cu linistea in oras pe strada pe trotuare. Chiar nu aveti limita de rusine. Cine deranjeaza pe altcineva fara drept amenda 1000 euro.
6
0
O, si jazz-ul cine il interpreteaza mister, unii mai colorati ca mezel asta. Atunci ascultati muzica neo cu nume pe masura, misa,pusa, kisa,vorba cuiva ,toate cu numele din patru litere.
0
0
Cine mai asculta manele in 2019 este un tatuat coclit
4
0
nunta cu ciori borate.
6
0
Pacat ca l-am ratat pe tiganul borat ! Drogatul asta e o cioara borata !
5
0
alo postacii, de ce nu ati venit la nunta , sa vedem daca aveti coaie
2
10
Clanul din primarie de ce nu a fost amendat? Sau gasit astia sa amendeze CARTIERULCOMPOZITORILOR cu nume de salam. Din pacate noi ii spunem CARTIERUL ALANDALA cu strazi intortochiate, fara canalizare, cu balcoane si transformatoare pe domeniul public sau marog in mijlocul axei strazi. Sa plateasca si asfaltul ca noi l-am turnat.
12
1
De bun simt ar fi ca Primarul impreuna cu seful Politiei Locale sa - si expuna punctul de vedere referitor la acest aspect. Masurile pe care le-au luat, si pe viitor preintampinarea unor astfel de fapte, care bineinteles se vor repeta, Altfel sa-si de demisiile, impeuna cu politistii care au acoperit fapta. In caz contrar asta seamnana a sfidare pe fata.
20
2
nunta cu ..salam..pai la orice nunta se serveste...salam...
6
1
acolo in cartierul compozitorilor majoritatea strazilor au nume de compozitori de muzica clasica, de aceea i se si spune cartierul compozitorilor, dar se pare ca acolo in loc sa locuiasca melomani locuiesc manelisti.........
13
3
Era nunta lu ficamea
2
13
In gura ma-tii Mazare si Fagabou ca ati distrus orasul cu tiganimea voastra infecta.Penibililor,doar asa ii puteati opri?oprind lumina?tiganii fac ce vor si cacatii de jandari si politisti sunt mana in mana cu ei,doar ca sa voteze psd.Luati legea in maini,dati-le foc la jigodii,asa au facut in Ovidiu,ca li se urcase la cap ciorilor.Muta dracu HC in Palas,sa stea singuri in salbaticie si iesiti la vot, sa vada ca votul romanilor conteaza,nu al ciorilor.In nicio tara,plina de indieni,pakistanezi etc nu vei vedea asa ceva.Sunt lasati sa faca ce vor cu buna stiinta, faceti ceva dragi romani
26
1
cocktailuri molotov aruncate in casele lor pe la 4 dimineata sa arda ca sobolanii, suntem noi prosti ca ii inghitim, ar trebui sa incepem de undeva
35
3
Salamul merge unde este platit. Treaba cu blocarea domeniului public tine fix de autoritatile care nu-si fac datoria . Toti cei care au fost de serviciu in tura corespunzatoare evenimentului ar trebui sa fie aspru sanctionati pentru neandeplinirea sarcinilor de serviciu. La fel si cei care dau voie schizofrenicilor de hastagi sa faca scandal unde apuca,sa fie aspru pedepsiti. Ce drau,si asa legile cate sunt mai mult protejeaza infractorii,dar macar asa cum sunt ele legile azi,sa fie aplicate dracului.
23
1
iar tu esti o cioara borata, o scursura si cocalar infect
13
1
Legea trebuie modificata. Daca legea nu prevede parghii atunci nimeni nu are ce sa faca in astfel de situatii. Nu poti actiona fara lege ar fi anarhie. Schimbati legea si dupa acuzatii la adresa celor care o aplica
7
1
Desfiintati politia locala, care toata ziua se plimba cu autiturismele si stau la panda ca sa amendeze unul care nu a platit taxa pe parcare. De ce nu au actionat conform legii? Le era frica de tigani? Daca tiganii atacau politia chemau mascatii si faceau ordine. Lasa ca vin alegerile si scapam de toti.
38
1
Nu este ura de rasa. Dar acest opulism al tiganilor care nu au muncit niciodata chiar este deranjant fata de romanii care se spetesc pentru salariul minim. Nu m-ar deranja daca ar fi civilizati, ar fi curati, modesti si respectuosi. Dar din cauza politicienilor corupti pentru care culoarea banilor nu conteaza am ajuns in situatia asta. Sunt curios ce s-ar intampla daca un roman ar face asa ceva la o nunta in familie ...
39
0
Asta este ura de rasa.
7
32
Asta se intampla daca totul a fost si inca este girat si intretinut de tiganul de Adrian Nastase si PSD cu clanurile de interlopi...
11
1
Nunta cu salam
1
2
Minodora este tiganca? cred ca nu, deci si romanii sunt cu cantareti de manele, si unguroaica Daniela Gyorfi
6
17
Acum 78 de ani , Wermacht si SS , se plimbau pe strazile Constantei . Tiganimea orasului , nu stia cum sa fie mai respectoasa , ca sa nu fie deportati . Azi , este blestemu ironiei : tiganii isi fac de cap in oras si pe langa ei , cocalari si romanii tiganizati . Istoria este poate fi reversibila , daca nu se invata nimic de la ea .
50
3
Poza nu are legatura cu evenimentul. Se vede ca este intr-o sala mare, sala de restaurant sau sala de evenimente majore. Insa imi place mutra boului din prim-plan. Acela cu ochelari de soare, purtati in interior, cu barba atent lucrata si urechi de practicant de MMA. Adica pline de cheaguri de sange subcutanate, ca stiu despre ce este vorba. Deci, prin urmare si in concluzie, i-as trage acelui bou numai box in gura, pana ii cad dintii, dar si fitzele. Cam cum se vede pe theync.com sau pe bestgore.com. Adica rau de tot. Cu mult sange!
27
2
erau buni pentru jandarmi sa vina sa faca exercitii. sa repetau pana la 19
26
0
Sa va iau SALAMUL in pooooola , acolo....in compozitori , si tot orasul tiganesco' mahalaribanda cand treceam banda ! Hai sictir !
17
0
Auzi maine poimaine ca vor si ei la neversea
16
3
de cacat sa iti dau SALAMUL.PRIN GURA
11
0
Vreau sa vad la USR initiativa legislativa pe subiectul asta. Sa vedem daca chiar salveaza Romania sau doar ne trombonesc. Vreau sa vad daca ii tine sa propuna pedepse cu inchisoarea - fie si la domiciliu - de vreo minim 3 ani pentru zgomote interculturale si decibeli tiganesti. Daca nu, nu sunt decat alti mincinosi si ei.
29
1
votantii psd-ului
26
4
Sa inceapa razboiul!!! Sa facem din tigani soldati!! Si sa-i punem pe ungurii care vor tinut!! Si le punem si manele pe front!!
34
0
am eu o solutie...
32
1
Au scazut preturile terenurilor si imobilelor? Intreb pentru un prieten
11
0
NU SINT BUNI PENTRU SAPUN CA NU FAC CLABUC
31
0
Toate ciorile sa crape in chinuri!!!!
41
0
Nu ca le as tine partea dar asta se intampla cu complicitatea autoritatilor si CORUPTIEI. In ceea ce priveste alte tari stati linistiti ca fiecare ii are pe ai lui.credeti ca neamtu nu ii are pe ai lui francezu englezu americanu samd? Sa fim seriosi.la noi sunt tiganii la francezi ciorile la americani ciorile samd. Calm. Doar ca la noi sumt mai libertini,asta da,e altceva. Si apropoo, confirm spusele domnului doamnei de la 20.18 nu mai exista materie prima pt sapun.aloo, politia se aude????buahahahhahaha
26
3
moarte la ciori si romani tiganizati !
40
0
Imi cer scuzoaie ca intervin dar nu mai exista materie prima la fabrica de sapun.
32
1
In NICI O TARA din europa NU SE INTAMPLA ASA CEVA !!! De 30 de ani, romania a devenit o COLONIE TIGANEASCA in care JIDANII fac tot felul de experimente !!! MAFIA LOCALA din constanta, MAFIA TIGANO-JIDANEASCA a CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky a DISTRUS orasul constanta !!! Or sa ajunga TIGANII sa-si faca NUNTILE PEDOFILE si pe bulevardul TOMIS !!! " LEGEA " e doar de partea TIGANILOR , in DETRIMENTUL ROMANILOR !!!
75
1
Bancuta si toti tiganii
41
2
tara e condusa de mafioti din care si un numar de tigani care corup politia , primaria , etc. De ce nu se intimpla asta la Putin , sau la alt stat din vest ?
67
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108