REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O copilă din Constanța a sunat la 112 și și-a reclamat tatăl!

O copilă din Constanța a sunat la 112 și și-a reclamat tatăl!

Replica API 23 aprilie 2019 | 11:39 299

Oamenii legii din cadrul Secției 4 Poliție, la data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, au fost sesizați de către o adolescentă, în vârstă de 16 ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliul său.

Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, tatăl adolescentei, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a agresat-o fizic pe bunica acesteia, în vârstă de 69 de ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform procedurilor legale, bărbatul fiind evacuat din locuință, întocmind totodată dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are drept de habitatie viagera ppolitistii infaptuind un abuz impreuna cu procurorul de caz bunicuta a sarit un gard de 2 5
0
0
Pai aia-i problema ca legea se aplica inclusiv ptr parteneri deci daca una se declara ca e concubina ta si ca ai batut-o , tu ramai fara casa cu tot ce e in ea! Si sigur se va gasi un interlop care sa furnizeze doi martori ca tu ai fost cu aia de mic copil si un militian care sa te bage la bulau in timp ce aia iti ia tot cu acte!
2
0
Da ce te framanta pe tine,nu mergi la biserica in saptamana patimilor,ori ti-e frica ca o furi si tu?Baieti nu mai treceti pe la starea civila cu zdrentele ca ramaneti calici,cel mai bine ca-n constructii la negru!
3
2
intreb si eu nu stiiu pe cine, amaratul e tatal bun , e ginerele babutei sau ce doamne iartama e????
1
2
Adica politia te scoate cu forta din casa proprietate personala ca asa a zis o pizda. Multumim Carmen Dan! Si eu care credeam ca ala de la DGA care a zis ca Carmen Dan - cacofonie deliberata - are agenda proprie, e tampit!
5
6
X-man... mai lasa-te x... nu vorbi in necunostiinta de cauza doar ca sa te afli in treaba... cat despre dorel... numele spune tot
3
1
Poate ca odata cu emiterea ordinului de protectie s-a emis si un toc de cupoane de masa si ar trebui si politistii sa fie anchetati pt lasarea fara supraveghere a minorului si alungarea din domiciliu! Nu sunt de acord cu violenta domestica insa cand dispui o masura trebuie cantarita foarte bine pt ca statul roman nu are grija de persoanele care li se acorda protectie!
2
5
LA 16 ANI PARAE
2
8
Bine ca nu vindea patrunjel prin piata ca il si arestau! Asa asteapta sa o mierleasca pe mamaia sau pe fi -sa si se fac eroi prin capturarea unui boschetar
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108