REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O FEMEIE din MANGALIA, MANDAT de ARESTARE în CIPRU, pentru REȚINERE ILEGALĂ a unui MINOR

O FEMEIE din MANGALIA, MANDAT de ARESTARE în CIPRU, pentru REȚINERE ILEGALĂ a unui MINOR

Replica API 15 decembrie 2021 | 13:04 6726

Adnana Ursache este o tânără din Mangalia, care trece acum prin clipe cumplite. Femeia a fost identificată de polițiști pe 8 decembrie, audiată de procurori, iar pe 14 decembrie a fost prezentată Curții de Apel Constanța, întrucât pe numele ei exista un mandat european de arestare emis de autoritățile din Cipru. Ea este acuzată de reținere ilegală a unui minor.

Adnana și fiica sa

Se pare că tânăra din Mangalia ar fi avut o relație de dragoste cu un bărbat în Cipru, în urma acesteia rezultând un copil, o fetiță. Se pare că se înțelegeau bine și se iubeau, însă nu a durat prea mult. În urma neînțelegerilor, se pare că Adnana a plecat din Cipru, întorcându-se în România, cu copila. Așa se face că fostul ei partener a depus plângere, motiv pentru care, în urma anchetei, autoritățile din Cipru au emis pe numele ei un mandat european de arestare. Femeia, stabilită în Mangalia, s-a trezit, pe 8 decembrie, că este căutată de Poliție.

Tatăl copilului

A fost condusă la audieri la Parchet, procurorii aducându-i la cunoștință că pe numele ei există un mandat european de arestare, fiind acuzată de autoritățile din Cipru de reținerea ilegală a unui minor.

Adnana și fiica

În urma audierii sale, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au prezentat-o instanței de judecată, pe 14 decembrie.

Menționăm că femeia are o relație strânsă cu fiica sa, după cum reiese de pe pagina sa de socializare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrebarea este cum a iesit din tara cu copilul minor fara acordul celuilalt parinte? Degeaba vin acum autoritatile cu mandat de arestare, cine i-a dat drumul sa plece?
0
0
Cum sa condamni o mama care se dovedeste a fi mama ! Daca ar fi existat probleme si fetita ar fi fost neglijata ar fi fost ceva ! Dar asa ?Sunt barbat si stiti cu totii ca uneori tatal este doar cu litera in buletin! Schimbati legea si lasati mamele in pace!
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108