REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O maşină a CĂZUT de pe pasarelă, în Portul Constanţa

O maşină a CĂZUT de pe pasarelă, în Portul Constanţa

Replica API 19 aprilie 2016 | 00:31 156

Teribil:

Teribil:

Un teribil accident rutier a avut loc luni, 18 aprilie, în Portul Constanţa! Un autoturism a căzut de pe pasarelă, în zona Poarta 6, două persoane fiind rănite! Imaginile de la faţa locului au fost de-a dreptul traumatizante, putându-se observa cum vehiculul a picat în gol, de la o distanţă mare. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină, în jurul orei 12.00, în Portul Constanţa, la Poarta 6, acolo unde un autoturism a căzut de pe o pasarelă. Potrivit primelor informaţii, două persoane au fost rănite.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu echipa operativă s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că un autocamion nu a acordat prioritate unui autoturism, lovindu-l cu partea dreaptă a capului tractor, rezultând schimbarea bruscă a direcţiei de mers şi lovirea parapetului podului pe partea dreaptă. Autoturismul a căzut de pe podul rutier pe o linie curentă de cale ferată, de la o înălţime de 6 metri. În cădere, autoturismul a rupt şi firul de înaltă tensiune, fără a se înregistra alte evenimente, rămânând în poziţia răsturnată pe plafon.

„Au fost îregistrate două victime. Un copil de 13 ani, cu traumatism cranian şi membru inferior, conştient. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a suferit un traumatism cranian. Şi ea este conştientă. Ambii au fost transportaţi la spital”, au declarat cadrele medicale. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Vătămare Corporală din Culpă.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108