REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O nouă parcare, cu aproximativ 500 de locuri, amenajată pe strada Tulcei

O nouă parcare, cu aproximativ 500 de locuri, amenajată pe strada Tulcei

Replica API 15 septembrie 2020 | 18:26 2214

O nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri va fi amenajată pe strada Tulcei, în zona școlii 36. Echipele de muncitori lucrează la pregătirea suprafeței. Acum o săptămână, echipele municipalității au finalizat lucrările la parcarea cu 320 de locuri amenajată între străzile Ștefăniță Vodă – Dionisie cel Mic.

“Venim cu vești bune pentru locuitorii orașului, o nouă parcare cu peste 470 de locuri, destinată celor care locuiesc în zona delimitată de străzile Badea Cârțan și Tulcei. Amenajarea este completă cu zone dedicate pentru pietoni, zone speciale pentru persoanele cu dizabilități dar și amenajări urbanistice acolo unde ne permite locația. Primăria Municipiului Constanța lucrează permanent la proiecte care să răspundă nevoilor locuitorilor orașului” a declarat Daniel Vlăescu – șef serviciu tehnic SC Confort Urban.

Echipele de specialiști execută lucrări de amenajare a suprafețelor. Urmează refacerea stratului de fundare în vederea aplicării asfaltului. Concomitent vor fi amenajate trotuare, borduri, alei de acces și spații verzi.

În ultimii doi ani au fost amenajate peste 3200 de locuri de parcare noi.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai oameni buni , sa stiti ca makidonii nu il sprijina pe fagadau . Doar aia cu interese . Mai sunt si oameni normali printre makidoni
0
0
Si garajele cand le demolati? E plin de garaje in tot orasul
0
0
Ca dracu ,care va iesi sigur ai ia 2 ani pana isi umple sacoteiu si apoi mai face ceva prin cta. Stalpi nu i va scoate niciunu ,poate va continua campania .Nu vad sa fie unu care sa faca Cta un oras demn de banu care intra pe timpul sezonului.
1
0
Stiu de la mine de pe straparcarile in ccu da cum e acatul tau de oras. Sa-i ia dracu pe aia care te mai voteaza.
0
0
Partea proasta e ca sunt toate sansele ca Fagabou sa iasa primar, are sustinere de la toti dezvoltatorii imobiliari, de la cei care au active in Mamaia, de la toti armanii si nu in ultimul rand, toti tziganii
6
0
Parcarile subterane pe care le-a promis in orasul lui smart. Te caci pe tine de ras cat a putut sa minta idiotul asta. Si mai rau, aia care l-au crezut...
8
0
Dupa alegeri fagadau vinde constanta la bucata dispare parcarea apar propietari de nicaieri
11
1
Important e sa nu mai iasa tantalaul fagaboul primar. Constanteni, iesiti la vot si puneti stampila pe oricine altcineva in afara de Fagabou si iepurasii lui !!!
15
2
Ba , tantalaul asta ne considera cretini! Fantastic, vorbeste despre parcari, asta care a varuit asfaltul si vrea taxe prin sms! Si chiar daca iesi iar edil, tot o mizerie esti!
18
0
Alo,Primaria astea sunt parcari,sosele ajustate.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108