REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O nouă seară de proteste

O nouă seară de proteste

Replica API 11 decembrie 2017 | 00:02 523

Un nou protest a fost organizat duminică în Piaţa Victoriei, împotriva modificării legilor justiţiei. Potrivit unor estimări neoficiale, în Piaţa Victoriei sunt aproape 10.000 de protestatari. Jandarmeria călare a fost prezentă, relatează stiripesurse.ro. În jurul orei 19.00, traficul în Piaţa Victoriei a fost restricţionat. Astfel, a fost închisă circulaţia pe bulevardul Kiseleff, de la Arcul de Triumf spre Piaţa Victoriei, pe Aviatorilor, de la Charles de Gaulle spre Piaţa Victoriei şi pe strada Paris. Traficul a fost deviat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, prin pasaj.

La Constanţa, s-au strâns circa 200 de persoane, care au mărşăluit până la sediul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da,jos ciuma rosie si sa traiasca ciuma gri,aceasta ciuma cu iz de fascism adusa de asa zisii liberali plus nataraii aia violenti de la USR,basistii de la PMP si alte grupari fascistoide platite de Soros. Romania doar ce a inceput sa corecteze mizeriile cumplite facute de pedelei si altii de dinaintea acestui guvern si asta inseamna ca se poate si bine,ori asta nu e pe placul odioseniilor malefice securiste.Asadar,mii de fraieri manipulati urla pe strazi in sprijinul ciumei gri. Asa au venit si nazistii la putere in Germania pe vremuri.
1
1
mare confuzie, platiti ptr proteste si carati cu autocarele din toate colturile tarii cu amenintari de ridicarea a ajutoarelor sociale, este caracteristica CIUMEI ROSII. Nimeni , dar nimeni nu a scos mortii la vot
4
1
Pacat tare , guvernul tudose este un guvern bun!! Saracii astia care ies in strada sunt platiti de SRI si SOROS !! Trebuie sa mergem sa le rupem capu .
0
4
astia sunt sustinatorii lui soros si coldea
2
5
ies oamenii la mitinguri.Partida este pierduta si vina e a lui Iohanis care a pactizat cu Dragnea
0
3
Ptr ca nu am munca,parintii nu vor sa mi mai dea degeaba mancare.
4
4
O sa stau eu pe strazi si pentru voi, nu-i problema, m-am imbracat bine.
7
4
A3 a demontat clar razboiul declarat Romaniei de activistii ONGurilor si partidele macoviste tip USR, PNL. Unde sunt serviciile Ca DNA e un alt partid Aresteaza votatii de popor
4
10
acei ''labagii starazi'' cum incorect i-ai catalogat dta , ies in strada cu un scop anume, acela de a salva tara si poporul roman de dictatura, si automat si pe dta care momentan esti dezimformat, iar antena 3 , in speta moderatorul ei care are un salariu lunar de 15000euro, net isi permite orice ptr asi pastra salariu. Poate te documentezi si spre binele dtale vezi realitatea prin proprii ochi
11
6
Bravo Cta,incepem sa curatam de pe noi culoarea rosie a ciumei bolsevice aruncata pe intreg judetul de mafia mascarici -mistret!Scuturati-va strasnic de aceasta ciuma rosie!
13
6
Bravo Constanta!JOS PSD SI ALDE!fara penali si cercetati penal in structurile de conducere!jos ciuma bolsevica!
11
6
Ati vrut democratie asta primiti nu mai e respect nu mai e nimik . . Astia au bagat drogurile sa ne poata manipula . . . imi e mila de tara asta si de oamenii prosti . . ! nu ma e pic de caracter in tara asta . . . au taiat fabrici au distrus tot astia si voi taceti malc . . . Frica e cel mai mare pacat . . . ! Ceausescu a fost ciocan nu ii sufla nimeni in fasole . . . tradatorilor luati democratie aplecativa in fata la toata lumea . . ! LUATI DEMOCRATIE ! ! !
13
1
astia sunt yoghini lui bivolaru'
9
13
Labagii strazii
10
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108