REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O ”pițipoancă” a parcat de toată jena pe bulevardul Tomis

O ”pițipoancă” a parcat de toată jena pe bulevardul Tomis

Replica API 13 februarie 2018 | 00:00 511

Seria indivizilor/individelor care parchează pe unde apucă și cum au chef continuă la Constanța! De data aceasta, potrivit celor ce au surprins momentul, ”inculpata” este o... ”pițipoancă”. Și, după cum bine se poate observa, a ocupat pista pentru biciclete, pentru a-și lăsa mașina. ”Bicicletă de la Rover, era începătoare avea și roți ajutătoare”, este unul dintre comentariile adăugate la fotografia postată pe grupul de Facebook Parchez ca un bou.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia uite ca a luat curva foc ca a fost facuta curva , pei ba jigodie am vazut si eu masina acolo un simplu cetatean, iti promit ca in maxim o saptamana te vad din nou dupa numere si iti fut o flegma in ochii si daca vine si barbatatu ti-l las la reanimare , si nu aveti ce sa imi faceti , se pare ca legea junglei incepe in cta , daca politia nu va face nimic va facem noi.
0
4
Da inginere ai dreptate dar tot asa de adevarat este ca orasele civilizate au de,alea subterane,supraetajate,iar noi pa,ciulea nu avem unde priponi cazanele!
3
0
Curva-i ma-ta care te-a facut in sant cu distrusul de tac-tu
4
1
Ba TARANILOR ce sunteti!! Orice oras civilizat din lumea asta are pista pentru biciclete!! Daca vi se pare ceva gresit, mutati-va in mortii vostri la tara unde va e locul!!
6
4
Pai daca le-a facut primaria piste pentru biciclete acu biciclistii sunt stapanii lor, insa am o nedumerire, in locurile unde nu exista pista pentru biciclisti de ce pedalangii circula pe carosabil,trotuar??
3
5
el este un mare porc si o zigodie ea este ca el dar au pile la politia locala
6
2
Pisa de biciclete desfiintata e o banda blocata aiurea, masinile aduc mai mule taxe la buget decat byclele!
5
12
De toata jena. Eu am ajutat un unchi ce nu mai putea pleca cu masina tragandu-l la chingi. Mi am luat 475 lei amenda in 48 de ore. Dupa nici 5 minute de la plecare m au oprit. Si asta sta bine mersi parcata. Egalitate
10
2
sut legi,trebuiesc aplicate.POLITIA !!!!
8
2
Ce mare ''opera'' este si pitu? O mascota ! Bagajul si-a parcat jiipul unde a crezut ca este bine! jeg si greata!
8
3
fiecare face ce vrea in constanta rutiera doarme in bocanci spaga e la putere foliile pe masinile smecherilor e in floare nu ii deranjeaza nimei
11
2
Aceasta pitipoanca este sotia curva a lui ADRIAN PITU, acest boschetar numit recent presedintele echipei de fotbal ssc farul constanta. Toate comentariile din toate cotidienele locale despre acest boschetar sunt complet adevarate, drept dovada si aceasta parcare facuta de sotia lui, o zdreanta de femeie care a stat capra prin toata localitatea Baneasa, O familie de distrusi amandoi,ca altfel nu erau impreuna.
20
2
Legea junglei la constanta. Pilele si spaga vorbesc !
18
2
Toate prosituatele deghizate
23
3
Astept reactia Politiei locale,a politie rutiere,etc
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108