REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O româncă a doborât recordul deținut de o britanică devenind cea mai tânără bunică din lume

O româncă a doborât recordul deținut de o britanică devenind cea mai tânără bunică din lume

Replica API 7 martie 2021 | 00:00 2496

O tânără din judeţul Vaslui a doborât recordul deţinut de o britanică, devenind cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani, informează „Adevărul”, citat de stiripesurse.ro.

Rifca Stănescu

foto: dailynews.ro

Rifca Stănescu a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaţionale, după ce a devenit cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani.

Tânăra a născut la vârsta de 12 ani şi spune că şi-a dorit toată viaţa ca fiica ei să nu ajungă în aceeaşi situaţie. Lucrurile nu au stat deloc aşa, iar Maria, fata Rifcăi, a născut chiar mai devreme decât mama sa, la vârsta de 11 ani.

În cadrul comunităţii în care trăieşte Rifca, fetele se mărită foarte devreme, chiar ea căsătorindu-se la 11 ani, cu Ionel Stănescu, care avea 13 ani.

Astfel, presa internaţională scrie că familia din judeţul Vaslui a doborât un alt posibil record mondial, mama Rifcăi devenind străbunică la vârsta de 40 de ani. Până să nască fiica Rifcăi, cea mai tânără bunică din lume era o britanică, în vârstă de 26 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine stie ce britanica din africa o fi si aia precum asta romanca din india
2
0
Bai da asta da record de laudat , sa vedem daca reusesc altii mai bine!!Si o prima grasa pentru performanta si impuiere rapida, sa nu cumva sa l i se piarda specia!!Dar , apropo , aia cu drepturi , protectii si alte autoritati nu au putere in cazurile astea!!??sau nu deranjeaza satrele!!??
2
0
iti dai seama ce-a fost la ...KURUL..lor....f...tai...ca la 9 mai..
4
0
Sa mi suflakys in trompetis impreuna cu politia romana corupta
0
5
@04.11.Coooooorect! Ciorile ca florile!
5
0
Ca sa l impuscam iar ca si a facut treaba? Sunt o gramada de Antonescu in politie. Cand isi fac treaba si ii rup pe bombardieri nu ne place si comentam impotriva lor. Ce ipocriti suntem! Le am taiat din atributii si vrem de la ei sa faca treaba. Si le aruncam presa in carca dupa ce termina treaba. Buai grasilor din spatele tastaturii cand va aparea un nou Antonescu o sa l vreti impuscat ca are salariul corect ca are pensie militara si cate si mai cate scrieti voi pe net. Cetatenii iubesc soldatul doar cand au inamicul la usa. Vreti un Antonescu? Deveniti unul chiar fiecare dintre voi. Lasilor!
9
0
Pentru acesti tigani scoala, educatie, munca cinstita nu, doar furturi, talharii, cersetorie pe primul loc. Stau tigancile cracanate de mici si se inmultesc ca lacustele. Pedofilie cu acte in regula. Un Antonescu ne trebuie din nou.
16
0
Deja s-a schimbat etnia majoritara ? E vorba de un cetatean roman nu de o romanca. Iar ceea ce se intampla e vina statului roman care permite asa zisele casatorii la varste de copii. Asta e mai degraba un lucru rau decat bun. O forma ciudata de pedofilie. Dar cum zicea cineva, "romii sunt din Romania si se trag de la Roma".
15
0
Sauri balauri
8
0
Nu e romanca?E tiganca.A nu se confunda...
26
1
Se cotoiesc exact la maimutele la 10 ani la 11 ani deja au puradei fara sa stie ce-i copilaria,civilizatia si moralitatea.
21
0
ce sapun iese din astea..
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920