REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O vedetă PRO TV cere despăgubiri de UN MILION DE EURO de la Spitalul Filantropia

O vedetă PRO TV cere despăgubiri de UN MILION DE EURO de la Spitalul Filantropia

Replica API 14 ianuarie 2022 | 20:05 3753

O vedetă PRO TV, soție de avocat, a dat în judecată Spitalul Filantropia, din București, pentru malpraxis și cere despăgubiri un milion de euro. ”Un milion, ati citit bine. Nu ca să ma îmbogățesc, nu avem nevoie de bani.”, relatează Ramona Păuleanu, soția avocatului Adrian Cuculis.

Vedeta PRO TV a născut, anul trecut, un băiat și o fată, gemeni, însă părinții și micuțul au trecut prin clipe grele, după ce acesta a fost internat în spital timp de 8 luni de la naștere. Avocatul a depus plângere penală împotriva spitalului, în urma incidentului dureros. Acum, spitalul o acuză pe Ramona Păuleanu că din cauza ei s-a infectat băiețelul.

”Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul ca, la doua luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis si meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să ma îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigăm, către o cauza în care credem.

Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma sa compenseze suferința lui.

N-am făcut mare tam tam pe subiectul asta.

De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred ca cel mai important e ca nu știu cât de departe as fi mers cu demersul asta, dar acum știu ca merg pana în pânzele albe.

Asta după ce, si atunci, și acum, spitalul dovedește ca joaca murdar.

Printre altele, ASTĂZI am aflat ca tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza ca eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic pana în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare.

Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el.

Ca doar nu mârșav poste fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc.

Sunt convinsa ca or sa inventeze tot felul de mizerii, ma aștept la orice. Dar ii anunț pe aceasta cale, ca și eu merg pana la capăt.

Păcat de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în aceasta mocirla. Și-mi pare rău că îi amărăsc cu acest mesaj.”, e mesajul postat de Ramona Păuleanu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la nesimtitii spagagii
2
1
boschetaro,la banii vostri nu.ti permiteai sa feti la un spital privat?cit de pomanagiu sa fii?si ai fatat baba,ce mai vrei?treci la munca!
7
3
Bacterii intraspitalicesti exista peste tot. Si in spitalele din afara. Nu e nimeni de vina. De ce nu te-ai dus la clinica privata, daca tot esti vedeta importanta si ai bani?
6
2
a fatat niste drogalai si acum cerseste bani.tipic maimutelor din tembeliziuni.la agricultura fa!
7
4
Te deranjeaza adevarul? Oare ma-ta stie ce retardat a fatat?
4
5
Care vedeta ma,asta nici stiri nu prezinta ci spune doar cum este vremea.
13
4
maimuta drogata vrea sa se imbogateasca din banii nostri.la munca fa!Nu esti nici o vedeta!
13
5
Pentru Jegul Uman de la 20:57 : Ai clocit mult comentariul sau doar atat poti tu ?!
7
8
nu mai sunteti in stare dar aveti pretentii cu carul!
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108