REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O vulcanizare din Albeşti s-a făcut scrum

O vulcanizare din Albeşti s-a făcut scrum

Replica API 19 martie 2015 | 00:11 294

Un muc de ţigară, aruncat lângă un recipient plin cu benzină!

Un muc de ţigară, aruncat lângă un recipient plin cu benzină!

A fost la un pas de tragedie. A aruncat un muc de ţigară la întâmplare şi a rămas fără afacere! Vorbim despre păţania proprietarului unei vulcanizări din localitatea Albeşti. Aceasta a ars în totalitate duce ce fiul patronului a aruncat mucul de la ţigară lângă un recipient plin cu benzină. În momentul în care a izbucnit incendiul, tânărul a încercat să-l stingă şi a suferit arsuri pe mâini în proporţie de 10 %.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge flăcările. „S-au deplasat la faţa locului două autospeciale cu 8 subofiţeri şi un ofiţer, de la Staţia de Pompieri Mangalia. Focul ar fi pornit de la mucul unei ţigări aruncate lângă un recipient de 5 litri, plin cu benzină. Recipientul s-a topit şi s-a produs incendiul. Vulcanizarea a ars în totalitate“, a declarat Daian Hagi, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Pompierii s-au deplasat, miercuri, şi la un imobil din Eforie, după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o scară de bloc miroase puternic a gaze. „Un bătrân a încercat să-şi verifice butelia pe care o luase din subsol. A dus-o pe casa scării pentru a o verifica şi scara s-a umplut cu miros. Pompierii s-au deplasat la faţa locului pentru a aerisi zona“, a mai declarat Daian Hagi.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A-ti gasit voi vreun muc de tigara inauntru ma ? Vedeti cat de incopetenti puteti sa fiti ? Faceti tot pentru audienta ! Sa v-o dau la cioc cu tot respectu domnule Daian Hagi ! Esti mancator de cacao ! Pana anul trecut vulcanizarea aia a avut ceva in regula ? Nu a interesat pe nimeni treaba asta e si normal , politia de la Albesti se duc masinile acolo sa se faca ca e si atelier de mecanica si nu scrie nimic legat de asta pe bonurile fiscale ! Si plus de asta bidonu avea 6 litri de benzina nu 5 cum spuneti voi , fura benzina de la Machidonu din Albesti ! Daca tot faceti rating faceti cu adevar
0
0
Halal patron. E o zdreanta care nu a avut niciodata grija de copilul lui. Era in calduri dupa una din negru voda.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108