REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

O zonă din Constanța, fără apă caldă și căldură, din cauza lucrărilor de reabilitare

O zonă din Constanța, fără apă caldă și căldură, din cauza lucrărilor de reabilitare

A.F. 24 noiembrie 2023 | 00:00 2290

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racord punct termic.

O zona din Constanta, fara apa calda si caldura, din cauza lucrarilor de reabilitare

Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum și încălzire la următorul punct termic: PT 69 începând din dimineața zilei de 24.11.2023.

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L. 
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice. 
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice“, au transmis reprezentanții Termoficare Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Centrala! Problema rezolvata.
0
0
Oare aceste lucrări nu trebuiau finalizate până-n toamnă pentru a respecta cetățenii??? Cum ar fi să vă trimiteți copiii la școală iar cadrele didactice să lipsească din varii motive?????????
2
1
Indicati un link deparece pe site ul termoficare constanta nu gasim harta punctelor termice din constanta
0
0
Huoooooooo!! Stam ca în evul mediu fără căldură și apa calda non stop. 1-2 zile dacă avem, apoi săptămâni întregi ducem mizeria asta .Ordinarilior hoților! Bani știți sa luați cu sutele pe luna, dar civilizația orașului este o himera, o minciuna de mai bine de 3 ani. Sa va ia dracul cu sefii vostri cu tot! Deputații și parlamentarii de Cta, veți primi votul curului la alegeri!! Tineti minte!
3
0
Tomis Nord fara caldura si fara apa calda de 2 zile. Niciun comunicat, niciun anunt, cum nici la dispecerat nu raspunde nimeni. Nici nu au dat bine caldura ca au inceput intreruperile.
6
0
La eforie este si caldura si apa calda. Dar nu e primar w c
2
0
Problemele de la PT 53 nu se vad???!!!???
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468