REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oana Roman a declarat război kilogramelor în plus. Are o dietă draconică!

Oana Roman a declarat război kilogramelor în plus. Are o dietă draconică!

Replica API 18 mai 2022 | 00:00 862

Oana Roman e disperată! După ce reușise să slăbească spectaculos, a luat trei kilograme, de Paște! Acum Oana a început, din nou, procedurile pentru slăbit și nu mănâncă ore în șir! E incredibil cât a putut să stea nemâncată fiica fostului premier Petre Roman!

Oana Roman duce o luptă acerbă cu kilogramele de când se știe. În ultima vreme, Oana slăbise spectaculos și își permitea să pozeze în rochițe strânse pe trup. Din păcate, sărbătorile i-au dat toată dieta peste cap!

Oana Roman s-a îngrășat trei kilograme și jumătate și acum este disperată. A început deja procedurile de slăbit la clinicile de înfrumusețare, dar și dieta bazată pe fasting, adică se înfometează la greu. Nu mănâncă ore în șir și a reușit să bată chiar recordul!

Câte ore a rezistat nemâncată pe zi și nu a leșinat?!

„De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman, scrie Click!

Și dacă tot a venit vremea bună și se poartă grătarele în aer liber, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au demarat și amenajările din curtea vilei lor. Oana îl lasă pe Marius să facă toată treaba, mai ales că acesta este pasionat de amenajări interioare și grădinărit.

„Ne pregătim să începem amenajările în curtea casei! A trebuit să vină vremea propice pentru ca să ne apucăm și noi de lucrări. Trebuie să strângem și bani că nu e deloc ieftin! Sper ca într-o lună să începem lucrările pentru că s-a organizat Marius, ca să nu facă pe bucăți, cum a făcut astă-vară.

Vrea să facă totul odată. Sper ca, din momentul în care va începe, într-o lună să fie gata cu toate. Trebuie să-și facă echipa, că nu poate singur să le dovedească pe toate de unul singur. Să adune toate materialele, ca să meargă totul șnur”, a mai spus Oana.

Oana roman pleacă în vacanță, Marius Elisei se ocupă de casă

În timp ce Marius va rămâne acasă să amenajeze curtea vilei, Oana Roman va pleca în vacanță cu fiica ei, Izabela.

„Vreau să plecăm în Deltă câteva zile, eu cu Iza. Pe Marius îl lăsăm să termine curtea. N-am mai fost cu pandemia asta de doi ani și îmi e tare dor de Deltă. Când ia Iza vacanță în iunie mergem în Deltă câteva zile.

După care vreau să ajungem neapărat pe Coasta de Azur, îmi iau și casă acolo, nu am renunțat la idee, sunt prietenele mele acolo. N-am lipsit decât în anii cu pandemia”, a mai spus Oana.

Oana Roman a reușit să dea jos în pandemie nu mai puțin de 20 de kilograme. Secretul fiicei lui Petre Roman nu a constat doar în dietă, ci și în procedurile corporale non invazive pe care le-a făcut în mod regulat, precum și într-un ceai minune de slăbit. Oana a ajuns să măsoare de la 98 cm în talie doar 89 de cm și să încapă în haine măsura 42, de la 50.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E o tampenie ce face! Ar trebui sa i se interzica sa faca reclama la stilul ei de viata! o sa vorbim peste cativa ani cand ficatul, stomacul si colicistul ii vor crea m**i probleme!
0
0
a**a e in razboi de cind se stie numai ca acum kilogramele suntin plina ofensiva .Multumim pentru stirile cu grasimea individei .
1
0
dar de ce umflata si ziarul cred ca ne intereseaza...!?!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920