REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Oana Roman, în costum de baie, sută la sută naturală. Cum a reușit să slăbească atât de mult

Oana Roman, în costum de baie, sută la sută naturală. Cum a reușit să slăbească atât de mult

Replica API 31 august 2020 | 00:00 1765

Oana Roman a reușit imposibilul! Vedeta se află la cea mai bună versiune a ei, iar acum toată lumea vorbește doar despre cum și cât a reușit să slăbească. Iată ce relaxată am surprins-o la mare, în vacanța petrecută doar cu fiica ei!

Oana Roman în 2019 (stânga) și în 2020

foto: Instagram

Lupta ei cu kilogramele, cu prejudecățile și cu judecățile de valoare durează de ani buni. Oana Roman (44 de ani) a recunoscut că a avut de suferit din această cauză, însă a trecut de la suferință, la nepăsare și asumare. De un an, mezina lui Petre Roman și-a activat ambiția la maximum și a intrat într-un proces de remodelare corporală.

Legat de dietă, Oana a adoptat cea mai sigură și mai puțin frustrantă variantă: mănâncă de toate, însă în cantități mici. Și iată că rezultatele se văd, fanii de pe Instagram o încurajează și o complimentează, iar ea le împărtășește diverse trucuri legate de procesul transformării prin care trece.

foto: BLITZ

"Nu sunt perfectă, dar nici nu îmi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine și nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ceea ce fac reușesc să fiu un exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg", a scris Oana Roman pe Instagram. Tot acolo a pus o fotografie cu ea în 2019, la plajă, pentru a evidenția diferențele.

Oana Roman

foto: BLITZ

Dietă bazată pe ciorbe, pește și grătare

Oana le-a răspuns și fanilor de pe Instagram la diverse întrebări legate de noua ei siluetă. “Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite. Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală”, a declarat Oana Roman.

foto: BLITZ

A slăbit 12 kg în 5 luni

Fata fostului politician Petre Roman spune că și-a schimbat întreaga garderobă. Acum încape lejer în haine mici. "Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie, cu procedurile acestea. Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen", a declarat Oana, scrie Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ati fi adunat kilogramele slabite de individa v-ar fi iesit doua oana roman hehe
1
0
Vaca este.
1
0
Nu mai e vaca ci o vacuta mai mica!
6
1
Ba lasati-ne cu toate pocitaniile si maimutele care va dau o cafea sa le faceti publicitate.Trintora asta sa-si gaseasca un job,ca si ma-sa,nu toata ziua la pomana si cerseala pe la tembeliziuni.
6
1
In sfirsit pe final de sezon stirea mult visata cu oana roman in chiloti .haha Credeam ca nu mai dati asa ceva si o sa ne stresati cu balan pestritu esca manelista si alte proaste ajunse vedete .
9
1
bai , bine ca ne-ati spus cum a slabit scroafa asta de care se frecau striperii cand ta-su era mare sef... am inteles ca un redactor de ;a replica se masturbeaza zi de zi cu pozele acestei obeze , dar noi care deschidem ziarul ce vina avem ca s-o vedem pe urata asta cu pretentii de filozoafa...?!?
10
1
Chiar ma intrebam de ce nu mai apare nimic despre purcika asta, au trecut aproape doua luni fara sa mai stim nimic despre ea, asa ceva nu-i frumos, tineti-ne la curent va rugam
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272