REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Oprea a avut grijă să-și pună averea la adăpost după moartea lui Gigină! Eventualele despăgubiri ar putea fi plătite de români!

Oprea a avut grijă să-și pună averea la adăpost după moartea lui Gigină! Eventualele despăgubiri ar putea fi plătite de români!

Replica API 8 mai 2018 | 22:07 361

Fiecare român ar putea plăti daunele în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, în locul lui Gabriel Oprea. Și asta pentru că fostul ministru și-a donat averea copiilor.

După mai bine de doi ani de investigaţii, Gabriel Oprea şi administratorul firmei care a săpat groapa şi nu a semnalizat-o corespunzător au fost trimişi în judecată pentru ucidere din culpă, informează B1 TV.

Familia lui Bogdan Gigină cere trei milioane de euro despăgubiri pentru moartea polițistului. La rândul ei, Poliția Capitalei cere daune de peste 170.000 de lei pentru combustibilul folosit de poliţişti la misiunile de însoţire ale lui Gabriel Oprea şi pentru motocicleta distrusă în accident.

Dacă averea inculpaților nu acoperă aceste sume, ele ar putea fi achitate de Guvern, Ministerul Finanţelor şi Ministerul de Interne. Însă Oprea a avut grijă să-și țină averea la adăpost, așa că, imediat după accident, le-a donat copiilor săi aproape toate proprietăţile, mai notează B1 TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doamne ce jigodie de om, sa le ia copiilor mai ales ca sunt facute dinatiile dupa cele intamplate
3
0
3 milioane de euro pt un adevarat robocop: cap din tabla, nu degeaba li se spune tablagii. Gigina, spagar pana in maduva lu' ma-sa, acum si dupa moarte mai vrea bani de la noi.
0
7
eu propun ca romanii sa fie scosi din aceasta ecuatie si de luat in calcul sunt acesti nemernici numiti ciuma rosie- daca se poate demonstra ca acest neica nimeni, cum sunt mai toti penalii din alianta dsd-alde, si-a transferat averea- chiar ne credeti prosti pe toti, cred ca penalul draknea, la cata avere a acumulat, si dupa ce l-a eliminat pe Comana-fostul lui asociat- poate sustine singur acest cost al despagubirii. Lasati romani in pace, si asa i-ati adus in sapa de lemn.M-am bucurat, sincer, si tin sa il felicit pe domnul cu berea ce a explicat motivul refuzului micilor. Dle draknea , nu
4
2
a prins politia tupeu si cere despagubiri , cand era ala jupan ai pupau poalele . Tipic romanesc.
7
2
donatia s-a facut dupa accident, asa ca nu este nici o problema sa sa se confiste totul
10
0
Si care-I problema, confiscare extinsa.Sa se mai termine cu golaniile acestor "smecheri" sa nu le zic altfel.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108