REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: În momentul în care vom finaliza negocierile politice, vom prezenta lista Cabinetului

Orban: În momentul în care vom finaliza negocierile politice, vom prezenta lista Cabinetului

Replica API 16 octombrie 2019 | 03:02 451

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat marţi că în momentul în care vor fi finalizate negocierile politice, lista miniştrilor va fi prezentată public.

"PNL are foarte mulţi oameni competenţi, cu experienţă, cu un background profesional potrivit, integri, oameni oneşti care sunt pregătiţi să servească interesul public. (...) Am parcurs primul pas spre învestirea Guvernului, şi anume desemnarea persoanei care este învestită să formeze guvernul. Paşii următori sunt negocierile politice, nu pot să vă prezint înainte de debutul acestor negocieri politice nume de candidaţi, pentru că în aceste discuţii, pe care le vom purta cu toate formaţiunile politice care sunt participante la efortul de susţinere a moţiunii de cenzură şi alături de care am dat jos Guvernul PSD, nu putem şti exact care sunt toate condiţiile, ce formaţiuni politice îşi doresc să intre la guvernare. De asemenea, ce elemente doresc să introducă în programul de guvernare pentru susţinerea guvernului. Ca atare, nu-mi cereţi nume. În momentul în care vom finaliza negocierile politice, vom prezenta lista Cabinetului", a spus Orban la sediul PNL.

El a precizat că în prezent este definitivat calendarul negocierilor, arătând că acesta va depinde de disponibilitatea de timp şi întâlnirile care vor fi stabilite cu formaţiunile avute în plan pentru discuţii.

Orban s-a declarat optimist cu privire la obţinerea votului de învestitură în Parlament.

"Deja faţă de moţiunea de cenzură am câştigat zece voturi", a adăugat preşedintele PNL. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat.
1
0
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
3
0
Indiferent ca este la guvernare ori opozitie cat de prost sa fie parlamentarul sa ridice mana la vot pentru diminuarea veniturilor? Ori fara vot nu se poate,pricepi 06.29?
3
1
1. Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat.
3
2
Dragnea nu vrea sa ii lase sa guverneze. Jos Dragnea
3
1
Are fata de zugrav
4
3
Orbane .. ajungi si la aeroport ?? Vrei sa ma schimbi ??
3
2
DNA sa arunce in puscarie spagarii de la companiile de stat, cei trmisi in judecata pentru infractiuni de ciloruptie! DNA ne bazam ca scoti leprele platite cu salarii uriase si le bagi in puscarie!
6
5
Un prim-ministru lautar cu mucii in freza. Mai stabilim o premiera mondiala...
10
4
Na,ia si guverneaza acum cu sala de vot goala!
7
4
pana finalizati voi finalizez eu ,pe tot pnl
10
3
Ce fata de boschetar are ! Mai betivan si mai depravat decat Basescu ! Are copii , copil , este insurat ? Cum dracu de suntem pedepsiti sa fim condusi de specimene din astea ? Scapam de o tuta ... dam de o pramatie !
13
5
hotilor si escrocilor...la timpuri noi tot noi hotii de la pnl.
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108