REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ordonanța grațierii. Tăriceanu: Vreau să spun foarte clar, m-am interesat

Ordonanța grațierii. Tăriceanu: Vreau să spun foarte clar, m-am interesat

Replica API 18 iulie 2018 | 02:40 382

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a spulberat speculațiile apărute în mass media care susțineau că în ședința de guvern de astăzi se va discuta ordaonața de urgență a amnistiei și grațierii.

Tăriceanu a declarat la TVR că a aflat ce pregătește guvernul Dăncilă în ședința de marți. ,,Vreau să spun foarte clar, m-am interesat. OUG privind aministia şi graţierea nu este pe ordinea zi a şedinţei de Guvern. Se ţine şedinţa de Guvern pentru că este o altă OUG, pe mediu, care trebuie să pună în acord Directiva Europeană şi acesta este motivul pentru care s-a decalat pentru marţi şedinţa de Guvern”, a precizat Tăriceanu.

Sursa: DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratilor ROMANI ,fugit din tara asta de CACAT, pe unde puteti, ca ASTIA cind vad ca numai au bani de furat de la stat, vor da o ordonanta de urgenta , sa numai puteti iesi LEGAL din tara, eu am plecat si nu mai revin NICIODATA,se poate trai bine in ITALIA ,CANADA etc fugiti cit mai puteti
1
0
Vedea-i-as morti pe dobitocii din poza!
2
1
Bai ala cu DMHI,cei care pleaca au norocul sa-si fi gasit ceva si dupa un timp,isi vor da seama ca bine au facut. Cei care din cauza varstei sau a altor factori nu pot pleca,sunt cei mai ingrijorati. Mangalia se poate descurca si fara DMHI,daca are primar ales de cetaneti inteligenti,care stiu cine va adduce invastotori ce pot pune linistit in umbraimportanta locala a DMHI sau cum naiba se va numi. La DMHI au ramas tot hahalere romanesti antiumane,asa ca indiferent de cine vine,tot nasol va fi. Acum ca s-a dus si Ilicenco ,e liber la hahalere pe partea romaneasca.Plecati care puteti!
0
0
DMHI Mangalia are nevoie OUG . Oameni pleaca din dmhi ptr. un alt loc de munca .Salvati Mangalia .
3
0
La cat minte acest individ, greu de crezut ca nu ne vor servi o OUG privind interesul primordial al mareului bordas Dragnea!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108