REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul nord-american pentru a urma tratament medical

Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul nord-american pentru a urma tratament medical

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 418

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul în America de Nord pentru a urma un tratament medical, informează marţi Press Association, citată de Agerpres.

Artistul britanic heavy metal, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit recent că a fost diagnosticat cu boala Parkinson după ce a suferit o căzătură în casă.

Vedeta urma să înceapă în luna mai secţiunea nord-americană a turneului său mondial ''No More Tours 2'', în schimb va călători în Europa pentru a urma tratament medical.

''Sunt atât de recunoscător că toată lumea a avut răbdare pentru că am avut un an prost. Din păcate, nu voi putea ajunge în Elveţia pentru tratament până în aprilie, iar tratamentul durează şase-opt săptămâni. Nu vreau să încep un turneu şi apoi să anulez spectacolele în ultimul moment, deoarece nu este corect faţă de fani. Aş prefera ca ei să beneficieze acum de rambursare, iar când voi efectua turneul în America de Nord, toţi cei care au achiziţionat un bilet pentru aceste spectacole vor fi primii care vor putea cumpăra bilete la acel moment'', a explicat Osbourne , citat de Press Association.

Fostul component al formaţiei Black Sabbath, cunoscut fanilor şi ca ''Prinţul Întunericului'', a dezvăluit în ianuarie că a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

Alături de soţia sa, Sharon, în vârstă de 67 de ani, el a declarat la acel moment că au în plan să plece în străinătate pentru tratament. "Sunt atât de multe tipuri de Parkinson, nu este nici pe departe o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. Şi te simţi ca şi cum ai avea o zi bună, iarăşi o zi bună, după care o zi foarte rea", a explicat Sharon, care îi este şi manager. "Am ajuns la un punct în această ţară de la care nu putem merge mai departe, pentru că am primit toate răspunsurile pe care le puteam primi aici, aşa că în aprilie mergem la un profesor din Elveţia care se ocupă de întărirea sistemului imunitar'', a spus la rândul său Ozzy.

Cântăreţul a recunoscut că i-a fost greu să păstreze în secret aceste informaţii despre starea sa de sănătate. "Să ţii ceva în tine pentru o vreme este dificil. Nu te simţi niciodată curat, te simţi vinovat", a spus el. ''Mă simt mai bine acum de când am mărturisit că am Parkinson. Sper doar ca ei (fanii) să fie răbdători şi să rămână lângă mine pentru că am nevoie de ei", a mai spus artistul.

Cel mai recent album al lui Ozzy Osbourne, intitulat ''Ordinary Man'', urmează să fie lansat vineri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108