REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

P. Diddy, alături de o bombă sexy la plajă în Miami. Cum au fost surprinși cei doi

P. Diddy, alături de o bombă sexy la plajă în Miami. Cum au fost surprinși cei doi

Replica API 5 iunie 2020 | 00:00 1207

P.Diddy a lăsat deoparte orice inhibiție și s-a bucurat de soare, dar și de compania unei femei misterioase, o bombă sexy care a întors toate privirile.

P.Diddy

Rapperul a fost fotografiat de paparazzi fără prea multe haine, la fel ca și posibila sa iubită, iar imaginile vorbesc de la sine, scrie click.ro.

Foto Profimedia

Diddy este cunoscut pentru escapadele excentrice, petrecerile la care participă cele mai în vogă vedete, dar și pentru faptul că apare foarte des alături de femei din ce în ce mai tinere și mai focoase.

Foto Profimedia

P.Diddy și misterioasa femeie au petrect o zi împreună, timp în care au socialziat și au părut foarte apropiați.

Fosta iubită a lui P. Diddy a fost găsită moartă. Kim Porter era mama a trei dintre copiii rapperului

Actriţa şi modelul Kim Porter, mama a trei dintre copiii rapperului P. Diddy, a fost găsită moartă în locuinţa sa. Potrivit apropiaţilor, artistul este devastat de pierderea fostei sale iubite, care avea 47 de ani, întrucât cei doi erau foarte apropiaţi.

Kim Porter a fost găsită fără suflare în casa sa din cartierul Toluca Lake din Los Angeles. Potrivit TMZ, actriţa se lupta de câteva săptămâni cu o gripă care i-ar fi cauzat o pneumonie. Oficial, cauza morţii rămâne necunoscută deocamdată.

Foto Profimedia

Reprezentantul lui P. Diddy a confirmat decesul şi a rugat presa şi fanii să fie înţelegători în aceste clipe dificile. „Diddy este devastat şi şocat, erau prieteni foarte apropiaţi, deşi relaţia lor se terminase, formau în continuare o familie“, a declarat un apropiat al cântăreţului pentru revista People. Kim Porter şi P. Diddy (49 de ani), pe numele real Sean Combs, au avut o relaţie tumultoasă timp de 13 ani (1994-2007) şi au împreună trei copii – gemenele Jessie James şi D’Lila, în vârstă de 11 ani, şi Christian, în vârstă de 20 de ani. Actriţa mai avea un fiu, Quincy (27 de ani), dintr-o altă relaţie cu producătorul Al B. Sure.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108