REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz îl provoacă pe Iohannis să demareze şi un referendum referitor la unirea cu Basarabia

Palaz îl provoacă pe Iohannis să demareze şi un referendum referitor la unirea cu Basarabia

Replica API 24 ianuarie 2017 | 02:14 554

Apar primele reacţii ale politicienilor locali referitoare la anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind referendumul pe tema graţierii. Astfel, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, susţine că: "Nu am încredere în demersul lui Klaus Iohannis pentru că nu a fost în stare să ducă la bun sfârşit nici deciziile luate la referendumul iniţiat de preşedintele Traian Băsescu, în cadrul căruia s-a stabilit număr de 300 de parlamentari şi modificarea structurii Parlamentului. Dar, dacă ar demara acest referendum concomitent cu unul referitor la unirea cu Basarabia, eu îi garantez că m-aş mobiliza la Constanţa. Îl provoc ca la acest referendum să pună şi întrebarea legată de unire", a spus Claudiu Palaz."Domnule Iohannis, pentru că tot este Ziua Unirii pe 24 ianuarie, faceţi cadou românilor şi un astfel de referendum privind unirea", a conchis Palaz.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aia sunt mai curve decat romanii
1
0
Mergi in piata maimutoiule sa vezi cite flegme primesti ,ai primit voturi mergind pe dreapta si la primul semafor ai facut stinga gunui pumpicuris ai omorit o speranta a constantenilor .
1
0
Papagalule,daca Palaz,Chiru si Banias sunt machedoni atunci tu esti un poponar basit!
2
1
Palaz Chiru si Banias sunt 3 machedoni basisti retardati unul mai prost ca altul cum au ajuns asa idioti sa reprezinte Constanta in parlament? Ei sunt manglitori din tata-n fiu sa dispara in Albania ca nu mai e loc in puscariile romanesti!
1
0
Nu este o problema urgenta, asta una la mana si a doua, cine esti dumneata si cum adica " te mobilizezi" ?
0
0
aceasta diare basista nu merita ascultat ca pute a diaree si sustine un cretin !
0
0
Doamnelor si domnilor,un singur amanunt va scapa. CLAUDIU IORGA PALAZ NU ESTE MACEDONEAN! Replica poate sa confirme acest lucru!
3
0
Citesc prin comentarii si vad fel de fel de injuraturi si jigniri nimic in care sa ma mandresc ca santem romani ca stramosii nostri s au luptat pentru o romanie unita nu dezbinata plina de ura si fara respect .Pai daca santem uniti santem puternici cine comenteaza negativ la o actiune despre unire il consider neroman si tradator cum santeti voi cei de jos sa va fie rusine .Sa fie UNIRE Romania Mare jos tradatorii de neam si tara
2
0
daca sar face unirea cu Moldova toti machidoni ar luao la goana. tu nu ai auzit ca moldovenilor le place de "barbati" asa cum te crezi tu. sau chiar vrei - fatalau ce esti.
1
2
Iar esti prost bai papagalule?
2
2
Ce va mai place la Replica sa pupati in fund basistii
2
2
Bai fratilor,omul asta este sanatos.Pai referendumul trebuie intai sa-l faca R.Moldova.sa vada lumea ca vrea sau nu vrea.Vezi ca sa nu organizeze Dodon un referendum,Ungaria alt referendum,Serbia un referendum,chiar si bulgarii pot sa o puna de un referendum.Sa mai asteptam se vedem ce face Iohannis cu referendumul lui ,sau nu mai ai rabdare.
1
3
Ce idiot...! Asta nu a auzit ce spune presedintele Dodon ?!?...
5
2
nici nu a auzit Johanis de machidonu vostru
7
1
Te-a pus stapanu' sa ceri asta? Tu ai timp sa crezi in nebunia lui , ca va mai ajunge presedinte vreodata?
8
2
Mars la furat ! Hai, i-ati chiorul si mergeti la furat vapoare, haaaa, daca mai gasiti ! Daca nu mai gasiti mergeti la Bercea Mondial si furati-i toti banii, mai are la saltea. Si nu uitati sa-l luati si pe Mircea Basescu ca site limba romanes, l-a invatat Basica si sclava Isaura.
9
2
Ma cac pe Moldova lor si cu Rusia lor de distrusi faceti cunostinta cu un basarabean sa vedeti ce curve rusesti sunt hai sictir
3
3
Intreba-l pe Palaz cat e ceasul,iar el zce "vremea-i frumoasa"
9
2
da. hai , somn usor.
10
2
De ce aveti impresia ca basarabenii vor....?!
11
2
pac si ursul cade, ce are una cu alta? haha
14
2
Mars ma gunoiule
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108