REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Panică pe plaja din Vama Veche, din cauza unui Amstaff fără botniță

Panică pe plaja din Vama Veche, din cauza unui Amstaff fără botniță

Ana Maria LIPAN 18 iulie 2023 | 00:00 2992

În cursul zilei de luni, 17 iulie a.c., în jurul orei 10:00, jandarmii Grupării Mobile Constanța aflați în serviciu pe raza stațiunii Vama Veche au fost informați de către un turist cu privire la un câine cu potențial agresiv care aleargă liber pe faleza stațiunii și sperie turiștii. Trecând la verificarea informației, în scurt timp jandarmii au identificat un câine din rasa Amstaff care alerga dezorientat pe plaja printre turiștii, fără a avea lesă sau botniță și au reușit să îl îndepărteze din zonă. 

Panica pe plaja din Vama Veche, din cauza unui Amstaff fara botnita

Câinele a fost transportat la sediul Poliției Vama Veche cu ajutorul unei mașini aparținând Poliției Române dotată cu cușcă și predat mai apoi Serviciului Public de Ecarisaj din cadrul Primăriei Limanu, unde urmează realizarea cercetărilor ce se impun pentru găsirea și tragerea la răspundere a proprietarului, dacă situația o va impune.

"Vă reamintim că atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, să nu ezitaţi să vă adresaţi cât mai repede celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apelaţi numărul unic de urgenţă „112”.", au transmis autoritățile. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recent am fost in Budapesta,la concertul formatiei Rammstein. Nu am stat mult,insa am vazut ca unde sunt semne ca acelea de circulatie cu accesul animalelor interzis,chestiile se respecta. La fel cu marsul pe trotuare,nu calci unde e pista de alergare sau biciclisti,nu esti nevoit sa fii atene la muci,flegme,gropi si poti pasi si sa privesti linistit in fata. Oamenii transmit si chiar simti un soi de libertate,siguranta,nu vezi tiganie si promiscuitate. Ma rog,o fi doar acolo,in anume zona,insa am fost profund impresionat si de energia pozitiva, si de restul atmosferei din jur. Preturile sunt cu adevarat mai mari,insa viata e sigur mai buna. Poti umpla linistit noaptea pe strada si parca-ti vina sa te strergi pe pantofi inainte de a pasi pa strada. Am vazut cu ochii mei masini care spalau strazile. SF,este? Da,si ei au fost in comunism. Avem de toate,resurse,oameni,de ce la naiba nu folosim nimic? Am putea sa fim si noi la nivel mult superior,de ce nu o facem?
3
0
Luat una bucata caine,expediat in vietnam impreuna cu stapanul.Aici se impune o amenda mare plus confiscarea patrupedului,fara drept de a mai avea caini.Se ptea juca cu toti copiii de pe plaja dar in acelasi timp putea sa faca si victime.Am un vecin cu doua fetite,de 4 si 7 ani,care are un amstaff destul de mare.El spune ca este foarte prietenos si ca niciodata nu a muscat pe nimeni.Eu zic ca e indeajuns o data sa se intample,iar daca victima e un copil …nu stiu cum se ca sfarsi.
3
1
Uite care e treaba sifonule GTE îl are în vama pe Munteanu care da telefon imediat și garda îl lasă în pace asa ca ciocul mic în Vama fac taxi numai smecherii se știe uite chiar acum o sa iau6 în mașină și mi se rupe de voi dacă vedeți ca nusentampla nimik ce tot mâncați rahat pe aici pe alții nu I vedeti
1
3
Ma uit cum trece GTE fără nici o treaba și cum ia clienții din stația de microbuze și politia se plimbă pe lângă el ....cred ca are Pile la politia de la vama
5
0
Fara botniță in vama umbla taximetristul GTE si tipa la toata lumea in statia de microbuz desi nu are autorizatie fura clientii la microbuze poliția trec cate 3 masini pe langa el dar nu il opreste o sa facem fotografii si filme cum ii filmau aia pe politistii din parcare si poate asa se misca ceva ca deja are taxatorul vreo 20 cum sta politia la umbra si agata femei in timp ce statia de microbuz e ocupata de taxiuri care cersesc
8
0
trebuie eutanasiat !!!
8
2
Extraordinar. Adica activitati considerate firesti in tarile evoluate ,sunt demne de a fi consemnate ca evenimente in presa romaneasca. Urmeaza articole care sa descrie cum s-au spalat pe maini si la c*r niste oameni dupa terminarea serviciului sau inainte de asta. Normalitatea din tari civilizate este la noi inca ceva deosebit.
3
10
De cand este cainele fara botnita fapta antisociala ? si de cand am obligatia sa cunosc rasele de caini ? vedeti ca va sfasie iubitorii de caini si asociatiile cutu cutu; evident ca idiotul caruia ii apartine nu va pati nimic pentru ca parlamentul a decis ca viata cetateanului este mai putin importanta decat viata cainelui vagabond sau nu asa ca vom vedea din ce in ce mai des caini liberi, periculosi, nepericulosi, cine stie, in orice caz pe parlament si autoritati nu-i intereseaza; scapa cine poate
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468