REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Panică printre beneficiarii pachetelor de la Primărie: maşina cu pui a întârziat o oră!

Panică printre beneficiarii pachetelor de la Primărie: maşina cu pui a întârziat o oră!

Replica API 24 octombrie 2015 | 00:00 150

Supărare mare!

Supărare mare!

Încă din prima zi de distribuţie a pachetelor oferite de Primăria Constanţa se formează cozi imense, bătrânii aşteptând în frig şi ploaie un pachet cu pui, orez, făină, zahăr, mălai şi ulei. În speranţa că vor evita cozile interminabile, constănţenii care s-au prezentat în ultima zi de distribuţie a pachetelor, la Clubul Pensionarilor de pe B-dul 1 Mai pentru a-şi ridica pachetul au aşteptat mai bine de o oră pentru a intra în posesia lui. Şi nu pentru că era coadă, ci din cauza puiului care... se lăsa aşteptat. Distribuitorii au rămas fără acest produs încă de la orele 11.30.

Oamenii s-au revoltat, mai ales că nu li se spunea când se rezolvă problema. Supărarea a fost cu atât mai mare cu cât au vrut sa ia pachetul fără pui, însă nu li s-a dat voie. La orele 13.15, funcţionarii care au împărţit pachetele de la Clubul Pensionarilor de pe B-dul 1 Mai au anunţat constănţenii care aşteptau la uşă că maşina cu pui este abia la Feteşti. Aşa că mulţi au renunţat să mai aştepte şi şi-au luat gândul, pentru luna aceasta, de la pachet. „Atunci ne daţi mâine puiul, nu e posibil aşa ceva!“, comenta, revoltată, o constănţeancă.

„Nu avem cum să deschidem mâine, acesta este programul“, a replicat angajata primăriei. Se pare că aceeaşi situaţie s-a regăsit şi la Clubul Pensionarilor din Km 5. Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Liviu Tramudana, a spus că maşina care trebuia să aducă puii s-a defectat. „A avut o problemă care transporta puii şi că în maxim jumătate de oră o să vină. E o problemă tehnică. Au trimis o altă maşină. S-a prelungit programul, astfel încât toată lumea va primi puii”, a explicat Tramudana. Într-adevăr, situaţia s-a clarificat, iar cei care au mai aşteptat în faţa punctului de distribuţie, şi-au putut lua pachetul complet.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108