REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Parcări în locul garajelor demolate, la Mangalia

Parcări în locul garajelor demolate, la Mangalia

Replica API 2 decembrie 2019 | 00:00 224

Îna ceastă perioadă, se lucrează la amenajarea parcărilor în locul garajelor demolate din Mangalia. Cu această ocazie, primarul Cristian Radu a transmis:

”În această perioadă, se lucrează la amenajarea parcărilor de reședință, în toate zonele unde au fost demolate garajele. În unele locuri, parcările sunt realizate prin turnarea unor platforme de beton, iar în alte cazuri, acestea sunt amenajate cu strat de piatră sau criblură compactată. Ulterior, vom turna și un covor asfaltic, însă, până atunci, toate parcările vor fi repartizate solicitanților, acestea fiind funcționale. Tocmai de aceea, am fost să discut cu cetățenii, la fața locului. Precizez că toate lucrările se fac din bugetul local și nu cu bani de împrumut, așa cum au dezinformat unii consilieri locali. Pentru lucrările ulterioare de asfaltare a parcărilor (amenajate, în prezent, cu criblură asfaltică), vom atrage fonduri guvernamentale nerambursabile, așa cum am reabilitat și străzile din Dobrogea II”, a transmis Radu Cristian, primarul Mangaliei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa va intepeni cu criblura, ca pentru asfalt cu fonduri nerambursabile, mai dureaza.Documentatie, avizari, aprobari, licitatie pentru lucrari,si-i trece si mandatul viitor.Face ceva de ochii lumii, poate vine si cu taxa folosinta teren si uite asa prosteste lumea, isi asigura voturi pentru alegerile locale si mai incaseaza si niste bani la buget.Asta da afacere: sapte dintr--o lovitura.Vom trai si vom vedea.
0
0
Cautati pe youtube: The Car Parking Machine 1932
3
0
Nota 10 domnule primar stiu sigur ca lumea va deschide ochi sa vada ca chiar se munceste
0
1
radu cristian, bravo. pt asta ai votul meu la urmatoarele alegeri
2
0
Un lucru foarte bun. Spor la treaba!
3
0
Radu Cristian va defila la alegerile din vara.
5
0
e parcarea dintre spital,adica vilele din curtea spitalului, si bloacele dinspre str.Rozelor.Singurul loc din Mangalia unde se face parcare pe locul fostelor garaje.NU s-a turnat nicio platforma de beton, asta ptr. tov.primar,poate nu stie saracu de el.Un cacat motat ,Se puteau face parcari supraetajate dar daca n-avem bajetzi pregatiti cu caiete de sarcini -problem.Usca-vis-ar mainile alora care-l veti vota pe avortonul asta
3
4
in sfarsit, normalitate si la mangalia
4
0
Foarte bine. Corect si frumos.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108