REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PARFUMURI şi OCHELARI 'DE FIRMĂ', confiscate de jandarmii constănţeni în Eforie

PARFUMURI şi OCHELARI 'DE FIRMĂ', confiscate de jandarmii constănţeni în Eforie

Replica API 25 august 2020 | 18:45 1717

Jandarmii constănţeni au depistat două persoane, în ziua de 23 august, care ofereau spre comercializare mai multe perechi de ochelari și parfumuri ,,la preţ avantajos”, pe plaja din stațiunea Eforie.

Persoanele în cauză nu aveau documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi le-au transmis structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor, împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării,.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratilor nu mai votati PNL EFORIE trebuie neaparat o schimbare, votati orice numai PNL SI PSD NUUUUUUUUUUUUU
0
0
Cat timp vor fi foarte multi prosti ,vor fi si cei care profita de asta. Asa zisul capitalism de la noi inhiba inclusiv importul de produse originale din afara. Romanimea cumpara asa cum fac stritii cand culeg ce straluceste,fara sa aiba de fapt cu ce sa compare marfa. Ni se vand cacaturi legal,de unde sa stie romanul cum e originalul? O fi ala ilegal? Cine a avut ocazia,stie cum sunt parfumurile,tigarile,orice bun original si din pacate romanii nu au cum sa ajunga la astea.
1
0
astia au dat spaga la oamenii primarului GERMAMBET OZNUR SI TOTO
3
1
ca si aia cu porumbul zmeura si alte lucruri toate se fac cu stierea politiei!!
0
0
La eforie nord pe plaja Belona, tot comertul se face cu stirea comandantului Coteanu Cei din Caracal si Galati, se lauda ca dau spaga comandantului , sa-i lase sa vanda pe plaja
3
1
Parfumurile au cam toate aceeasi levantica fmm!, cica Chanell !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108