REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Parlamentarii de Constanţa şi-au strâns catrafusele din hotelurile de lux

Parlamentarii de Constanţa şi-au strâns catrafusele din hotelurile de lux

Replica API 14 martie 2013 | 00:00 124

Chiriaşi, în buricul Bucureştiului

Chiriaşi, în buricul Bucureştiului

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat, referitor la cazarea parlamentarilor, că va avertiza toate hotelurile care găzduiesc deputaţii şi senatorii că, în 15 zile, se va schimba procedura internă în Parlament, referindu-se la suma de 4.000 de lei decontată parlamentarilor. Prin urmare, atât deputaţii cât şi senatorii s-au grăbit să-şi caute locuinţe de închiriat, pentru a nu fi nevoiţi să suporte din propriile buzunare costuri suplimentare. Mai puţin pedelistul Florin Gheorghe, care a preferat să renunţe la unele servicii, doar ca să stea la hotel.

Nu au fost dispuşi să plătească din buzunarul propriu cazarea de lux, aşa că au optat spre cea de-a doua variantă. Cu mai puţini bani şi mai multe griji, parlamentarii şi-au ales, care pe unde au găsit, apartament pentru care plătesc chirie. Mai puţin pedelistul Florin Gheorghe, care s-a descurcat cu reprezentanţii hotelului Monte-Nelly, astfel încât să se încadreze în suma impusă de 4000 de lei. "Eu o să stau la hotel. Am vorbit şi m-am încadrat în suma de 4.000 de lei. Voi avea aceleaşi servicii, mai puţin camera pentru musafiri, pentru care o să plătesc, dacă va fi nevoie, 250 de lei pe noapte", a spus deputatul PDL Florin Gheorghe. Dănuţ Culeţu, deputat Forţa Civică, şi-a găsit demult apartament cu chirie. De la 1 februarie stă la apartament. "Plătesc chirie la un apartament. Mi-am luat pe cineva care să-mi facă şi curăţenie şi mă încadrez în suma acordată", a spus deputatul. Senatorul Christian Gigi Chiru încă stă la hotel, la Marriott, însă, într-o săptămână, îşi va face şi el bagajele. Nu a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii hotelului, astfel că, dacă ar fi continuat să rămână aici, ar fi plătit din propriul buzunar 3.500 de lei. Şi Marian Vasiliev, senator PP-DD este, de la 1 martie, chiriaş, în centrul Bucureştiului.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108