REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Parlamentul European a confirmat-o, oficial, pe Laura Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european

Parlamentul European a confirmat-o, oficial, pe Laura Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european

Replica API 17 octombrie 2019 | 02:27 489

Conferinţa Preşedinţilor a Parlamentului European a făcut miercuri ultimul pas pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi drept primul procuror-şef european, anunţă PE într-un comunicat oficial.

Decizia Conferinţei preşedinţilor urmează după un acord din septembrie dintre negociatorii PE şi ai Consiliului UE privind desemnarea noului şef al Parchetului European în persoana Laurei Codruţa Kovesi. Echipa de negociere a Parlamentului a susţinut-o pe Laura Codruţa Kovesi în timpul negocierilor, precizează instituţia, conform stiripesurse.ro.

"După validarea ei de astăzi (miercuri, 16 octombrie - n.r.), dna Kovesi poate începe mandatul său de 7 ani. Consiliul a validat acordul anterior în această săptămână", se mai menţionează în comunicatul PE, citat de stiripesurse.ro.

Eurodeputaţii români Dacian Cioloş şi Siegfried Mureşan au salutat, prin postări pe reţelele de socializare, finalizarea procesului de numire a primului procuror-şef european.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma unule chiar si acum cand cei pe care pana acum ii laudai,atat partidele care formau alianta de la guvernare cat si lideri lor sunt vai de mama lor iar cei criticati de tine sunt bine merci tu mai ai tupeul sa vorbesti despre prosti ma?,vezi ma unule ca asta arata ca ai idei putine si proaste si nici nu iti dai seama de asta, sau poate stii cat de prost esti dar nu ai caracter.
2
0
bai Escu vezi ca Geanina Corondan are o reclama pentru analfabetii din Romania ca sa se intoarca la scoala,ar fi si cazul tau. Stii de ce nu este numita sefa la SIIJ? Ca sa nu poata semna rechizitoriul lui Kovesi si sa-l trimita in instanta.Ca Tariceanu si Ponta sunt intorsi cu cheia stim.Apelul in dosarul Sova se apropie pentru Ponta iar Tariceanu dupa ce PSD ul la Senat a votat contra inceperii urmaririi penale tremura.Oare ce ii impiedica pe procurori sa faca o noua cerere sau cine ? Kovesi doar un pumn in gura statelor din esalonul 2 ca doar nu o sa reia dosarul EADS,praf in ochi etc
2
2
Bai unule prost nu toti cei care nu au fost deacord cu politica dusa de guvernul PSD. ALDE sunt angajati politic asa cum crezi tu.Ca nu v-a interesat decat de voi si nu de tara s-a vazut pana la urma cand seful unui partid a ajuns la puscarie iar celalalt a spart alianta pe care tu inainte de europarlamentare o ridicai in slavi si ii faceai prosti,spalati pe creier etc pe toti cei care posta ceva contra lui TARI.O tu nici visezi unule cati romani urasc P.S.Deul ,asteapta ca acum vin alegerile prezidentiale si ai sa vezi cat de iubit este P.S.Deul de poporul Roman.
7
2
Parlamentul European are tot interesul ca prin muierea Kovesi sa aiba parghii in a mentine Romania cu botul pe labe. Acolo in acele foruri pline de indivizi dedicati tarilor lor si nu Romaniei,este chiar o pleasca sa aiba de partea lor pe cineva care-si tradeaza conationalii din placere si orgoliu.
1
7
Bravo ei si felicitari!!! Pentru psd multa mooie ca de obicei!!!
7
2
Super cool! Bravo LCK, SUCCES!
7
2
Felicitari ! Laura C K Apa trece, pietrele raman .......
6
2
bai tenie cu urechi @2154 tot este bine ca are cine sa-i aduca pachete la Targusor in curand ,daca nu stii sa folosesti GPS -ul ,vino sa ti-l programez eu din timp ,neuron murat in cacwt !Apropo, esti la guvernare si ai tai au uitat sa te scoata din hazna ? Tot aici postezi ,mai linge niste cwruri poate te avanseaza pe alte site-uri !
2
6
Felicitari d-na Kovesi, prim procuror sef european! BRAVO! Mult succes! Sunteti o foarte buna profesionista, verticala, demna, serioasa,...etc. Daa...., speriati hotii, mincinosii si penalii ! Ne reprezentati cu cinste, demnitate si onoare. Multumim!
10
3
Mai baieti nu va bucurati ca nu se mai ocupa de Romania. O sa primeasca ordine de la sefii ei pe cine sa " decapeze " cum se exprima in tara. O sa fie corupti din alte tari dar acolo ce sa vezi isi vor apara coruptii cu arma in mana iar procurorii europeni nu vor fi ca " portocala " de la noi. Multe succesuri Codruta!
4
5
Pazea corupti europeni vine kovesi. Pana acum ne dadeati lectii de anticoruptie. E momentul sa luati voi lectii adevarate. Pregatiti puscariile. Anchilozati in furaciuni nedovedite. Acum sa va vedem dragi europeni.
7
5
Cat de retardat sa fii sa numesti o incompetenta cu doar trei dosare instrumentate la viata ei, un doctorat plagiat si prinsa cu minciuna de zeci de ori? O sa vada Europa curand ce poama a cautat pana a ales. Deja mi-am pregatit popcornul.
5
11
hai mai posteaza niste ineptii !!! Dar nu uita ca e cald !!! Numai pentru tine !
7
4
profesionismul are intotdeauna castig de cauza, nulitatile analfabete nu au cum sa cunoasca astfel de satisfactii, satisfactia recunoasterii muncii tale
14
5
Cat s-au impotrivit unii penali acestei nominalizari. Europa este plina de corupti. Nu numai Romania. Le este frica multora de Kovesi. Nu mai zic de psd-istii corupti. Ca doar nu or fi toti corupti. Buna gluma, nu?
13
5
Gata psd ai belito osa dati bani inapoi furati osa se confiste averile
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108