REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patronii de localuri şi administratorii de plaje, verificaţi la casele de marcat! Inspectorii antifraudă au confiscat şampania de fiţe din clubul Crema!

Patronii de localuri şi administratorii de plaje, verificaţi la casele de marcat! Inspectorii antifraudă au confiscat şampania de fiţe din clubul Crema!

Replica API 4 august 2014 | 00:00 172

Vezi video

Vezi video

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au dispus suspendarea activităţii a 39 de firme care operau pe litoral, după ce au constatat că acestea încălcau obligaţia legală de utilizare a casei de marcat sau de emitere a bonului fiscal. Conform unui bilanţ prezentat de DGAF, în lunile iulie şi august inspectorii antifraudă au verificat corectitudinea atât a administratorilor de plaje care închiriaza şezlonguri şi ambarcaţiuni de agrement, cât şi a patronilor de cluburi, restaurante şi terase de pe litoral.

Au fost verificaţi 264 de contribuabili şi au fost constatate 530 de abateri, pentru sancţionarea cărora inspectorii au dispus amenzi totale de 1,87 milioane lei şi confiscări de numerar şi bunuri în valoare totală de 198.490 lei.

Într-unul din cluburile de noapte verificate, inspectorii au identificat o cantitate de băuturi alcoolice (şampanie, whisky, vodca), fără acte legale de provenienţă. Marfa a fost confiscată.

Conform unor surse, clubul de unde a fost confiscată marfa este Crema, situat în staţiunea Mamaia. Patronul clubului a confirmat informaţia, precizând că la momentul controlului nu avea facturile pentru un anumit tip de şampanie, dar că a depus luni documentele la DGAF, cât şi o contestaţie. "Am primit amendă, am plătit, dar fac şi contestaţie. Şampania confiscată este din luna iunie, e una mai scumpă şi se vinde mai greu, dar în momentul controlului nu aveam facturile la punctul de lucru. Azi am fost cu facturile şi am să recuperez marfa", susţine patronul clubului Crema, Teo Boşneag.

Vezi şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108