REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Patronul azilelor de la Eforie, care funcționau ilegal, zice că fosta șefă de la AJPIS e „o femeie fără creier“

Patronul azilelor de la Eforie, care funcționau ilegal, zice că fosta șefă de la AJPIS e „o femeie fără creier“

Marieta ȘTEFAN 26 iulie 2023 | 00:00 5245

Patronul celor două cămine de bătrâni închise de autorități, Constantin Tăutu, o „tachinează” pe Laura Constandin, fost director AJPIS, în spațiul public. Ba o face femeie fără creier, ba cere binecuvântarea Domnului pentru ea… Cert este că șefa demisă la ordinul lui Marcel Ciolacu îi ocupă multe dintre gânduri, pe care le exprimă în limbaj propriu. Laura Constandin consideră că fostul director al azilelor din Eforie a pornit o campanie de denigrare împotriva ei. 

Patronul azilelor de la Eforie, care functionau ilegal, zice ca fosta sefa de la AJPIS e „o femeie fara creier“

Azilele groazei rămân un subiect de actualitate. Orice om cu bun simț și un pic de compasiune nu a rămas nesimțitor la ceea ce au pățit unele persoane în vârstă. Dar există și oameni cărora le pasă mai puțin de vârstnicii lor, sau poate că unii dintre ei chiar nu au condiții sau posibilitate să îi țină. În felul acesta, s-au creat două tabere în ceea ce privește închiderea unora dintre azile. Mai precis, în momentul în care locațiile din Eforie au fost închise, unii dintre aparținători, nu au fost de acord.

Patronul azilelor de la Eforie, care functionau ilegal, zice ca fosta sefa de la AJPIS e „o femeie fara creier“

Am propus relocarea și închiderea lor în 48 de ore. Am avut parte de un val de injurii din partea aparținătorilor, care spuneau că n-au unde să îi ia și să îi lăsăm acolo, că au condiții destul de bune. Relocarea nu s-a putut face luni, (n.r. săptămâna trecută) când am fost noi în control, dar după două zile, miercuri, când a fost în control poliția economică, s-a efectuat imediat”, ne-a declarat fostul director al AJPIS Constanța, Laura Constandin.

Și spunem fost director, pentru că, între timp, a fost demisă, lucru de care se bucură Constantin Tăutu, proprietarul fostelor azile pentru persoane în vârstă, care postează mai mereu în spațiul public cuvinte adresate acesteia, unele dintre ele chiar tăioase și jignitoare.

Onorabilă doamnă Laura Constandin, Director AJPIS… Niciodată nu ați avut și nici nu veți avea un asemenea cămin… pe raza teritorială a județului Constanța, cum avea moldoveanul… la voi acasă. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze. Din acest motiv v-au demis”, este una dintre postări, în care observăm și o urmă de pioșenie din partea lui Constantin Tăutu, care consideră, de asemenea, că fostul director a avut ceva de împărțit ceva personal cu el. „Mă întreb de multe ori ce o fi avut personal cu mine onorabila doamnă Laura Constantin? Dar cu bătrâneii mei? Să îi arunce în stradă fără milă? Bunul Dumnezeu să o ierte... și să o binecuvânteze!” În altă postare îi transmite în mod persiflator ”gânduri bune” și …”apă la găini”. „Pentru Laura Constantin, fost director AJPIS, din partea seniorilor din stradă un miliard de gânduri frumoase. Sănătate și apă la găini”. În cel mai dur dintre comentarii adresat fostului director AJPIS, apelează la toate autoritățile care au conlucrat la închiderea azilelor și crede că totul a fost răzbunarea acesteia… o „femeie fără creier”. „Pentru toate autoritățile… Primăria Eforie Nord… Prefectura județului Constanța, AJPIS Constanța, Prim ministru Ciolacu… Niciodată nu veți mai găsi un asemenea cămin de bătrâni. Nu v-ați gândit la acele suflete necăjite. Nu ați văzut lacrimile din ochii lor… Nu ați găsit soluții. Nu a vrut să stea nimeni de vorbă cu bătrânii. Ați mers pe răzbunarea unei femei fără creier, Laura Constantin, director AJPIS. Cum va răspunde pentru ce a făcut? Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

În replică, Laura Constandin ne-a spus că tot în spațiul public a fost monitorizat, de pe telefonul de serviciu și că ea consideră că patronul Constantin Tăutu a pornit o campanie de denigrare împotriva ei.

Ce zice Laura Constandin!

L-am monitorizat de pe telefonul de serviciu. Știam când mai deschide un azil. A pornit o campanie de denigrare împotriva mea pentru că i-am închis trei centre. A folosit chiar o captură din timpul filmării de la Colegiul prefectural din 1 martie. A sfidat toate autoritățile”, ne-a spus Constandin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta ..pe viata , ar trebui bagay la pus karieeeeeeee
1
1
Militia din Eforie când este controlata? Să vedeți că au băgat trei fete noi in aceasta miliție din Eforie. Nu prea se descurca ele, dar se uită de sus la tine. Militia din Eforie nu a văzut condițiile inumane de cel puțin 4 ani. De ce mai stau ca sa consume curentul electric prin birouri?!
3
1
Ce fata de comunist are domnul.
6
1
Dna Laura Constandin a sesezat de nenumarate ori neregulile de la Azilul din Eforie ! Din acest motiv a fost demisa !!!!????
5
0
Daca ai serviciu nu ai cum sa ai grija de un batran cu probleme grave sau la pat, la fel nu ai cum sa ai grija de un copil; este obligat sa duci batranul la azil sau sa angajezi pe cineva care sa stea cu el si copilul la cresa sau gradinita sau sa angajezi o bona daca iti permiti; cu angajarea este o mare problema pentru ca nu mai gasesti femei nici serioase si nici neserioase aproape toate fiind plecate in afara iar cele ramase nu vor munca munca asta dificila poate doar pentru sume prea mari, prohibitive; sansele de a gasi o femeie la o plata acceptabila sunt aproape zero; e numai una din marile si numeroasele probleme din tara acum iar magarii din parlament si de la guvernare care ar putea face ceva in acest sens ati vazut de ce sunt in stare
4
3
Ce fata de militian are martalogul din poze. A fost cineva sa verifice conditiile de trai din azilele lui? Sa le fie rusine romanilor care isi duc parintii la azil. Aveti grija de ei in plm, ei v-au facut mari. Asteptati sa moara sa le mosteniti avutul. Nu am vazut un m******n, t**c sau un r**m la azil. Minoritatile au grija de batranii lor. Bravo lor.
9
2
toti bugetarii reanalizati!tot sistemul bugetar e plin de puturosi,spagari,nemernici.mizerabili si foarte putini cam 10% cu frica de dumnezeu!
9
3
Buna ziua!Am si eu o intrbare.Caminul din Agigea a fost controlat?Acolo exista o caracatita care porneste de la spitalul din Palazu.Conducerea spitalului este furnizorul caminului din Agigea .Iar la Agigea este bataie de joc la adresa factorului uman si vorbesc in cunostinta de cauza.Sora mea cu acordul unei fice denaturate a sfarsit in mai putin de trei luni in acest lagar .Va multumesc.
13
0
Azilele celui din Eforie,Tautu,erau niste orori,batranii chinuiti si conditii groaznice!
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468