REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Patronul fostului club Bellagio s-a asociat cu iordanienii după ce a eșuat în afaceri

Patronul fostului club Bellagio s-a asociat cu iordanienii după ce a eșuat în afaceri

Mirela PASCAL 7 octombrie 2022 | 00:00 2870

George Ilie, fostul ”monden”al  Constanței, cunoscut pe litoral prin prisma clubului pe care l-a deținut în Mamaia, Bellagio, lăsat în paragină, a făcut un obicei din a-și falimenta firmele nou înființate. Nu știu ce urmărește, mai exact, cert este că înființează firme pe bandă rulantă și le închide după un an de funcționare. Mai nou, Ilie și-a închis firma pe care a deschis-o în ianuarie 2021 și a pus bazele alteia, care se ocupă de consultanță pentru afaceri. În spate are doi cetățeni indonezieni și un francez.

După ce și-a falimentat, pe bandă rulantă, firmele pe care le-a deținut, Ilie s-a reorientat, în ianuarie 2021, spre construcții rezidențiale. A pus bazele unei societăți ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Firma nou înființată, în ianuarie a.c., se numește Nobu Park, și are sediul social în București. Numai că, după un an de funcționare a închis-o, în prezent societatea apărând ca inactivă. Și, cum ne-a obișnuit deja, Ilie și-a deschis o altă societate, de data aceasta cu activități în consultanță pentru afaceri și management. Se numește Garudha Putih Romania SRL, și are sediul în București, pe strada Mihai Bravu.

Dacă, inițial, a fost unic fondator, în august a atras în firmă doi cetățeni indonezieni, Laura Clara Pauline, din Jakarta, Indonezia,  dar și Inderawan Hery Widyanto, din Surabaya, Indonezia, care au câte 12 % din acțiuni, dar și un francez, Raphael Ivan Celier, cetatean francez, din Boulogne-Billancourt,c u 51 % din acțiuni. Ilie are 25 % din acțiunile societății.

Expert în afaceri eșuate

De-a lungul anilor, a înființat pe bandă rulantă firme, cu diferite obiecte de activitate, în unele dintre ele fiind asociat cu fratele său, Viorel Ilie. Cum, nu reușeau să-și salveze de la moarte firme, frații Ilie au fost consecvenți, înființând altele in locul celor ”îngropate”, lăsând în urma lor multe datorii. Club Moulin Rouge SRL, Mulat Club SRL, Cardinal IG SRL, Cardinal SRL, Million Dollars Impres SRL, Asafora Club SRL sunt doar câteva dintre acestea. Bellagio a ”murit”, pentru că George Ilie nu a avut autorizație. Fostul club așteaptă de 11 ani să fie demolat

Iar, dacă ne uităm în urmă și privim clubul Bellagio, acesta a fost, multe sezoane estivale la rând, miezul distracției din Mamaia, adunând la un loc toată lumea vestită și mondenă din București, dar și din Constanța, precum fostul edil Radu Mazăre, avocata Lizeta Haralambie, de care George Ilie era destul de apropiată, dar și alții.

Numai că, puțini știau că Ilie exploata clubul ilegal, neavând autorizație de construire. În 2010, era vorba că va fi demolat. De 11 ani, ruina e încă acolo, cârpită, peticită şi cu o anexă în care au fost aruncate bucăţi de scânduri, plastice şi alte asemenea resturi. Imobilul este administrat de Regia Autonome de Distribuție și Exploatare a Firmelor din România. Primăria Constanța a făcut demersuri de-a lungul timpului pentru a prelua acel teren, dar nu a fost posibil. Cei de la RADEF au fost sancționați pentru că nu au demolat clădirea, dar degeaba.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cumva patronul de la Replica era prieten cu Radu Mazare…?! Nu el are spatii comerciale sau terenuri de la dl Mazare. Scrii de clubul vietii de cativa ani. Se vede de la distanta ca ai ceva personal. Ziar santajist. Eu zic sa mai scrie si alti de voi cati oameni ati santajat cu publicatia voastra de cacat
0
0
Ce subiect de tot cacatul! Mai lasati omul sa si traiasca viata, ca daca voia publicitate, aparea pe la tv. Jegurilor!
1
0
Și care e știrea ca nu am înțeles? Aia ca s-a asociat cu 2 străini,pai ce nu avea voie?
2
0
bahnita asta este un jeg de om. i-au tavalit toti interlopii nevasta pentru ca pe el nu il mai duce
2
1
Cine a scris articolul era beat manga
3
1
Unde sunt IORDANIENII, gazetarii lui peste !
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920