REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Paul Stănescu aleargă spre șefia PSD

Paul Stănescu aleargă spre șefia PSD

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:04 385

sursa foto: Inquam Photos

Fostul vicepremier Paul Stănescu are planuri mari în PSD. Șeful filialei Olt va folosi alegerile prezidențiale pentru a-și croi drum spre vârful partidului, spun surse din PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

Stănescu le-a spus colegilor că Viorica Dăncilă pleacă în acest moment cu șansa a doua în cursa prezidențială și că sunt mai multe șanse ca PSD să piardă alegerile prezidențiale, decât să le câștige. Cu toate astea, Paul Stănescu s-a lăudat în interiorul partidului că organizația PSD Olt, pe care o conduce, o să fie la prezidențiale pe primul loc în partid ca rezultate. Stănescu a asigurat-o și pe Viorica Dăncilă că Oltul o să-i aducă cele mai multe voturi.

Planul lui Stănescu este să 'atace' șefia PSD după prezidențiale din poziția de 'lance' la prezidențiale. A pus pariuri și cu Claudiu Manda și Marcel Ciolacu că el să fie nr.1. Stănescu a zis în partid că și-ar asuma conducerea PSD chiar și în opoziție. Un Congres PSD va avea loc după prezidențiale și tradiția social-democraților spune că liderul o să fie schimbat dacă pierde alegerile.

Stănescu a avansat în PSD și un posibil tandem pentru șefia partidului: și-ar dori să meargă cu Gabriela Firea pentru primele două funcții din partid.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Du-te ma si tu maimuta psd-ista! Esti exact ca karikatura de codrin stefanescu, ciordache, niculuicea, serban nicolae, olguta cu al ei kokalar manda, radulescu mitraliera psd-ului si-a lui DRACnea,niste panarame penale! Voi si multi de-alde voi din psd ati intors tara asta in urma cu cinzeci de ani! Voi care nu ati facut nimic, nici nu sunteti in stare, dar sunteti milionari..si-i prostiti pe cei mai necajiti oameni..jigodiilor.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108