REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PAVAJELE din zona PENINSULARĂ se DEGRADEAZĂ pe zi ce trece! VIDEO

PAVAJELE din zona PENINSULARĂ se DEGRADEAZĂ pe zi ce trece! VIDEO

Replica API 15 martie 2021 | 23:39 2273

Ușor, dar sigur, zona peninsulară din Constanța începe să arate, din nou, deplorabil. La nici câțiva ani de când întreaga zonă a fost modernizată cu pavaje noi, există zone care reprezintă un pericol iminent atât pentru autoturisme cât și pentru pietoni. Găurile și șanțurile sunt din ce în ce mai dese și multe, fiind o probă de foc pentru șoferii care sunt nevoiți să le ocolească aproape zilnic. Proiectul fostei administrații Mazăre-Făgădău de peste 65 de milioane de lei s-a dus pe apa sâmbetei încă din primele luni de la implementare, astăzi, zona arătând ca după bombardament.

Pavajele din zona peninsulară din Constanța se degradează de la zi la zi. În mod special pe străzile unde se circulă cu autoturisme, starea lor este deplorabilă, unele bucăți lipsind cu desăvârșire. Plăci ciobite, sparte și rosturi defectuoase, acestea sunt obstacolele pe care trebuie să le ocolească șoferii, dar și pietonii. Zonele din centrul municipiului s-au transformat în obstacole pe care oamenii trebuie să le evite. Peninsula, așa cum este denumită zona veche care cuprinde mai toate obiectivele turistice ale Constanței, este o bucată de pământ năpădită de buruieni, gunoaie și gropi. Dacă de cele mai multe ori, să locuiești în centrul istoric al unui oraș este un mare privilegiu, la Constanța nu se aplică acest lucru. Trotuarele și pavajul sunt distruse aproape în totalitate, clădirile fiind într-un proces de dezintegrare continuă, iar micile spații verzi sunt, de fapt, petice de pământ pe care cresc doar mucuri de țigară.

Trei proiecte europene și 65 de milioane de lei investiți pe lucrări de mântuială

Reabilitatea zonei peninsulare a Constanței a fost cel mai lăudat și trâmbițat proiect al fostei administrații Mazăre-Făgădău. Cu peste 65 de milioane de lei investiți în trei proiecte europene, zona arată ca după bombardament.

Plăcile au început să se fărâmițeze la scurtă vreme de la montare. Pavajul este descompus pe alocuri, scufundat pe mici porțiuni și cu echilibru instabil la simpla traversare.

Video

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia au pus dale amiralul pune asfalt probabil cu vreun baron liberal al asfaltului sa faca un fel de para-n - darat
1
1
Cine a facut receptia lucrarii? In alte orase de ce nu arata asa? Pentru ca sunt facute calitativ nu de mantuiala.In Constanta totul este facut de mantuiala .Sa se fure cat mai mult atat.Cine a facut lucrarea? Si la City, pe str Stefan cel mare toate sunt facute cu curul in Constanta.Bine ca au scos toata piatra cubica pe strada portului.Bolocanilor,alte tari apreciaza munca facuta manual.La noi cacatii din conducerea curului Constantei au distrus tot.Imbecilii incornorati face ma-ta asfat ca ala cand o zbura pula lui Mazare si fatalau et & toti cei din primarie care le-au supt-o .
4
0
Regulament, vot molima si holera! Banii aoa!! Votantii cu degetul in guta sa in kr.
1
0
Astea sunt numai pt pedestrasi , ori cind ai pus masini de diferite greutati te poti astepta sa se mai lase .Parca vad chinuidu se presedintele american la investire pe o alee cu bazalt.N or fi avut si ei smecheri cu dale?Astea le schimbi la 4 ani , mai iese de o halvita , ca suntem prea saraci ca nu punem ceva frumos.Mai marim un impozit , o taxa de parcare .Banutul se strange
3
0
Bau, prosti suntem.noi, ca i-am lasat sa ne manipuleze cum au vrut muschiul lor. V-ati bucurat la traista saracului. Asta vreti, asta traiti! Iesiti in plm in strada cand nu va convine ceva. De asta se cheama democratie - puterea poporului. La asa neam, asa stare a cetatii. Nu va mai smiorcaiti ca pasaricile, faceti ceva in aceasta privinta!
7
1
Sa ii multumim Fagaboului pt felul in care arata. Au montat pavaj pt trafic pietonal pe strazile unde trec masinile. Lucrarea respectiva avea o garantie . Trebuia constructorulnsa remedieze toate defectele care apareau. Dar ce sa vezi , cine era constructorul? Una din firmele lui Mazare si Nicusor. Asa ca Fagaboul nu a putut pune la cheltuiala firma stapanilor care i-au dat de mancare. Si atunci trebuie pus l plat Fagaboul!
15
1
Pavajul original a rezistat aproape 100 de ani, cel nou unde cea mai mare cheltuiala a fost parandaratul, se vede cum se comporta, dar nu inteleg unde este problema stiam toti cand l-am revotat pe Mazare si gasca, ca nu sunt in stare decat sa fure!
16
1
Lasa l pe chitac si spune ne si noua cine a pus pavele astea de plastic si toaletele de 70 de mii in euro??
12
4
mazare ,fagadau ,porcu, strutu ar trebui sa putrezeasca in puscarie .
16
3
Gruparea infractionala n-ar fi putut actiona daca 'degradarea ' n-ar fi la DNA .Ei nu trec cu masinutele prin acele locuri ...
9
1
din zona peninsulara sunt un BETON de doi lei. Cat o fi costat un metru patrat, sigur mai mult ca marmura! Dobrogea este raiul materialelor de constructii si jivinele lui Mazare au adus facaturi de pavele. Cum sa circule autocarele spre muzeu, pe placute de 3 cm grosime? Unde sunt pavelele de granit, dintre liniile de tramvai, concasate oare? Avem in Tulcea la Atmagea, un granit sangeriu, cu care s-a pavat piata din Munchen pentru olimpiada din '70. La noi in peninsula, ar arata urat? Ne-au condus politrucii comunisti dar atatia prosti si hoti, nu a avut tara asta, niciodata.
21
1
O alta mega-muie trasa prostilor constanteni de gruparea de crima organizata PSD-Mazare-Constantinescu
22
2
Lasa ca aduce chitac alte firma sa puna pavele..sa ia si el saracu 20 procente din licitatie ca asa se face.ii e fomica rau ca a stat pe tusa multa vreme PNL-ul
14
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272