REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PDL Constanţa a pichetat Instituţia Prefectului: a prezentat "Cartea Minciunilor USL"

PDL Constanţa a pichetat Instituţia Prefectului: a prezentat "Cartea Minciunilor USL"

Replica API 15 martie 2014 | 00:00 106

Formaţiunea locală a PDL a organizat vineri o acţiune de pichetare a Instituţiei Prefectului. Cu un nou elan, motivaţi de prezenţa europarlamentarilor Marian Jean Marinescu, Traian Ungureau sau Theodor Stolojan, peste 100 de democrat-liberali au luat "cu asalt" Prefectura. Potrivit preşedintelui pe judeţ al PDL, Christian Gigi Chiru, acţiunea are un "rol informativ", destinat de fapt constănţenilor. Practic, democrat-liberalii au avut, prin acest demers, intenţia de a atrage atenţia constănţenilor în ceea ce priveşte "minciunile guvernării USL".

Pentru a plusa la capitolul convingere, PDL a redactat şi o carte-document, intitulată "Cartea Minciunilor USL", în care a tratat punct cu punct "fiecare promisiune nerespectată sau minciună". "Am depus la Instituţia Prefectului un raport de activitate al celor doi ani de guvernare USL, se numeşte Cartea Minciunilor USL. Sunt 50 de pagini în care am prins toate minciunile pe toate domeniile de activitate sau în privinţa programului de guvernare a USL. Practic, cele 22 de luni de guvernare, ce au promis şi ce au făcut: care au fost promisiunile guvernării USL, câţi miniştri corupţi au fost trimişi în puşcărie, câţi au fost demişi, câţi au fost înlocuiţi şi aşa mai departe. Din "cel mai cinstit Guvern", s-a dovedit a fi cel mai incompetent Guvern. Sperăm ca, în următoarea perioadă, documentul să ajungă la cei mai mulţi cetăţeni, care ar trebui să se uite pe material şi să înţeleagă de ce nu trebuie să se mai lase manipulaţi, de ce nu trebuie să se mai încreadă în promisiuni demagogice şi, data viitoare, să acorde votul şi să asigure susţinere celor care merită, într-adevăr, acest lucru. Cartea va ajunge la domnul Volcinschi, am depus-o la registratură, nu i-am înmânat-o prefectului, nici nu ştim dacă era în sediu", a declarat Chiru, pentru "Replica".

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108