REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pe strada Safirului din Constanța se va construi un bloc cu 4 etaje

Pe strada Safirului din Constanța se va construi un bloc cu 4 etaje

Replica API 10 octombrie 2018 | 23:52 960

Pe strada Safirului din județul Constanța urmează să fie construit un bloc cu 4 etaje. Proiectul a fost demarat de Felicia Tănăceanu, care a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) documentul ”Construire imobil P+4E- Locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter; împrejmuire teren și organizare de șantier":

Amplasamentul este situat în intravilanul municipiului Constanța, zona Campus, având o suprafață de 592 mp. Terenul se află în proprietatea familiei Tănăseanu Miron-Decebal și Felicia, iar conform certificatului de urbanism nr. 2702/01.07.2018, acesta este liber de constructii, iar destinația stabilită prin planurile de urbanism și amenajare aprobate este: locuințe colective, birouri și servicii, parcări, etc.

Scopul investiției este de a crește numărul de locuitori ai Constanței, însă si dezvoltarea economică a reprezentat un punct forte în acest proiect. Cererile de locuințe au crescut, astfel încât, construcțiile de imobile sunt în proces de dezvoltare.

Imobilul propus va fi format din 11 apartamente, spațiu comercial la parter și parcaje auto la nivelul solului, fiind situat într-o zonă rezidențială nouă a orașului Constanța.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti prost! Defapt esti un idiot! Confunzi branza cu cascavalul. Nu te mai umfla in pene cu natia ta de chitrosi. La blocurile de pe santiere, lucreaza Romani. PS. Sa-ti iau branza-n vant.. Boule!
1
0
nu cumparati apartamente de la machedoni.
1
0
voi minoritatile chiar nu ati invatat nimic din perioada 1938-1945. treaba voastra.
6
0
primele generatii incaltate din oras au inceput sa construiasca blocuri de "lucs" machidonesc .prosti aia care cumpara
7
1
Tu chiar crezi ce spui neica? Si prostan si nesimtit, tipic dezvoltatorilor pe parcuri si spatii verzi. Ne-am saturat de blocurile voastre in cartiere de case, poate va veni vremea sa raspunda si cei care au semnat prin primarie
8
0
mai taceti dracu bai romanilor, daca nu erau dezvoltatorii armani sa construiasca locuinte dormeati sub cerul liber si va inveleati cu frunze. Ce tot comentati atat , daca nu va convine apucativa voi si construiti, dar voi nu construiti ca sunteti puturosi , voua va place sa faceti gratare si sa acultati manele. Natie de puturosi !
2
9
Ce nu convine are caracter nepermis ? Superi primaria ? Blocul afisat e pe Portitei si este fara avize
7
0
Fir-a-ti ai dracu cu blocurile voastre. Bai primare !!!! Mai pune si tu frana. Ai omorat si suficat orasul asta. Faceti dracului la margine si extundeti orasul daca vreti. Mi-e jena ca sunt constantean. Scuzati limbajul.
9
0
Doi machidoni se intalnesc in parc. CARE PARC???
12
1
Copiii nostrii vor mai vedea parcuri doar pe Discovery. Dar desigur, scopul e cresterea numarului de locuitori. Ca asta e problema. S-au creat atatea locuri de munca in oras incat stau oamenii unii peste altii. Cate 5000 intr-un bloc. Sau ala era in Teleorman ?..
5
0
Doi machidoni se intalnesc in parc. ,,Ce faci aici? Intreaba unul. E..un P plus7..
10
0
blocuri fara locuri de parcare asta se construieste peste tot si nimeni nu se sesizeaza bat pariu ca usor usor toti stalpisorii aia montati o sa cada unul cate unul dupa trotuare din lipsa locurilor de parcare . Asta stie primarul sa dea autorizatii la cladiri fara locuri de parcare
14
0
Beton peste tot fabrici condtruite zero
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108