REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pizzeria Sabroso a fost redeschisă! Schimbare totală în bucătărie! Vezi IMAGINI

Pizzeria Sabroso a fost redeschisă! Schimbare totală în bucătărie! Vezi IMAGINI

Replica API 15 iulie 2017 | 00:20 993

Pizzeria Sabrosso de pe I.C. Brătianu din Constanţa a fost redeschisă! Patronii localului au remediat deficienţele depistate de dată recentă de comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. De asemenea, aceştia au achitat şi amenda aplicată de OPC la control, iar marfa neconformă a fost înlăturată!

Iată ce declara, la controlul de acum două zile de la Sabroso, şeful CJPC, Horia Constantinescu:

„Am găsit un șantier în lucru, din păcate, la una dintre locațiile pe care am considerat-o de la primele controale de top, și spun de top pentru că acest lanț mai are două locații pe care le-am controlat în zona Mamaia, locații pe care pe mine m-au impresionat din punct de vedere al dotărilor, al fluxului tehnologic, al depozitării, al personalului. Am avut o discuție cu administratorul acestui lanț în urmă cu aproape o lună și jumătate, când am început primele controale. L-am rugat ca pe zona Brătianu să facem în așa fel să nu mai avem plângeri și l-am rugat să facă o investiție în forță în ceea ce înseamnă zona aceasta. Am avut câteva sesizări. Din păcate, am găsit un șantier de lucru în desfășurare în paralel cu procesul de gătire, cu zone de depozitare afectate de lucrările la instalația electrică, mese reci, în care produsele stăteau la alte temperaturi decât cele recomandate, mici deficiențe la ceea ce înseamnă etichetare, dar nicio suspiciune la produse expirate, nu au timp să se strice, dar mi se pare de doi lei să ne trezim că dăm sus cu bormașina și unul frământă pizza dedesubt, cutii pentru produse proaspete lângă lada de gunoi. Dar pot să vă spun că odată ce am solicitat prezența administratorului, au demarat procedurile de curățenie. Noi vom opri prestarea de servicii până la remedierea acestor deficiențe - un șantier nu poate merge în paralel cu procesul tehnolofic de gătire și preparare a mâncării. Sper ca în cel mai scurt timp să se întoarcă pe poziția pe care și-o doresc pe piață. Au două locații care fac cinste, am văzut lanțuri mai mari care au deficiențe mai mari, oamenii sunt doritori să performeze pe piață, dar trebuie să înțeleagă că această alergare după ban trebuie oprită. Investim, facem doar pizza, după care ne mutăm în altă parte și facem lucrurile așa cum ne place și nouă acasă. Majoritatea avem copii și dânșii au copii. Copilul meu nu mănâncă cuie și sunt sigur că nici copilul lor nu mănâncă regips. Atunci trebuie să avem bunul simț și în afară de bani și de propriul buzunar să respectăm și digestia consumatorului”, a precizat comisar-șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Constumatorului Constanța, Horia Constantinescu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
meniul zilei:ciorba chiuveteana cu zarzavat;rata impanata pe varza si pizza scarboso!
2
0
Cat de imbecili ne credeti? Ne insultati inteligenta. Credeti ca daca vedem acum niste poze cu o bucatarie curata si niste frigidere schimba ceva? Aaaa gata gata e super curat acolo de fapt, a fost o scapare, hai ca ma duc la o pizza cu copii. Hai sictir cine va mai calca pragul
2
1
Doamna Zoia, care a comentat mai jos, cred ca tu esti venita de pe alta planeta...
6
0
Semiretard?
5
0
Mie ami comvine la Sabroso cu 30 da lei fac matu ca manica da la pufoaica si beau si 2 beri astia care scrie prosti mai jos ie angamfati pa bani putini
1
8
Pofta buna la Scabroso. Paine cu ulei, nu pizza.
4
0
daca in varf de sezon tu ca,,patron,,indraznesti sa intoxici turistii si oamenii din orasul unde ai afacerea,ce mai e de zis?sunt 2 variante:fie fagabou se pune cu bata la propriu si impune reguli clare,fie pa-pa-pa turisti si clienti.voi aveti impresia ca mai prindeti fraierii in ,,restaurantele,,voastre?daca au inceput ziarele sa scrie despre magariile din C-ta,omul care citeste ce sa faca?pai nu-ti mai intra in carciuma.
1
0
a ramas la fel scarboso
6
2
Intrebarea care se pune e: ce facem cu makidonii din comert?
15
0
Mergeti si mancati in continuare la Sabroso ca daca au facut putina ordine si curatenie pe acolo asta le gatanteaza unora o calitate maxima a mancarii , nu?Ce vi se pare asa wow , care e marea aia schimbare de au facut-o care sa va impinga sa luati apararea unor imputiti de oameni care va pun sub nas mancare buna de aruncat ,gatita in conditii mizere ?!Alo !Coborati pe Terra ,ca va pierdeti in spatiu cu tot cu Sabroso al vostru de 2 lei . Vorbesc aiurea ,nici 2 lei
16
2
Bravo dragilor,ati aratat inca odata ca sunteti cei mai buni!Mergeti inainte,aveti cea mai buna pizza si cea mai buna bucatarie din oras!Pana si OPC-ul va lauda si va da drept exemplu!Comentariile nu le bagati in seama,sigur este concurenta cea invidioasa!
3
27
E facuta putina ordine, dar tot ca o pestera insalubra arata.
20
2
Murphy si toti prostii ca el care va minunati de schimbarea peisajului,ce admirati voi ba? Nailonul ala galben din foto? Daca era nailonul alta culoare? Da bine ca l-au ales galben sa-i prosteasca si mai mult pe gura -casca
15
4
Vitrine de la coca cola in bucatarie, ditamai Sabroso, un sarac care prinde la saraci , calitate minus zero, adica de nene paste Barila , ce tare , sa vedeti spatiul peste trei luni, toti saraci si inculti mananca ieftin si prost la Sabroso .
12
4
Ati vrut sa spuneti SCABROSSO nu Sabrosso
16
2
adio comenzi de pizza de la sabroso
13
1
Ma mira faptul ca au gasit doar atat la controlul facut. De 1 mai am facut comanda la ei si a ajuns mancarea dupa 2 ore. Macar de era asta o problema dar ce mancare am primit.. mai bine ne lipseam. Bani aruncati pe fereastra. Nu mai fac greseala de a mai lua ceva de la Sabroso...si apropiatilor le spun la fel.
9
2
Mari zdrente machidonii astia
16
8
eu si ai mei nu mai punem picioru la voi.sanatate!In alte tari dadeati faliment sigur.De altfel in C-ta machidonii imputiti au stricat turismul,litoralul,centrul istoric sub atenta protectie data de bonduelle si porcusor c-tinescu.oras asaltat de tigani,machidoni si alte corcituri orientale.
31
9
Deci se poate!Dar nu inteleg de ce incepem sa facem ce este normal,doar dupa ce primim o duzina de picioare in dos.
17
8
Bravo! Inca o data au dovedit cat sunt de buni, eficienti si rapizi si fara sa faca prea multe valuri! Singura lor problema momentan, e invidia altora, boala romanului! Mergeti inainte!
11
27
V-au dat spaga, replica? ieir puneati poze de le-au fugit toti clientii azi puneti poze frumoase? santajul e delict penal
39
5
S-au ascuns sobolanii pe durata efectuarii fotografiilor
25
7
Felicitari patronilor, au inteles perfect scopul controlului si s-au conformat. Este un exemplu pentru toti patronii din alimentatia publica, fie ea si privata. Bravo ! Succes la vanzari Sabroso ! Deci se poate si casa, fara sa ne dam cu paharele in cap sa versam sange si sa injuram ca la usa cortului organele de control, care au un singur scop, siguranta populatiei !
26
43
Deci se poate!!!
26
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108