REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Plaja sălbatică din România, situată la 70 de km de București.

Plaja sălbatică din România, situată la 70 de km de București.

Replica API 18 mai 2022 | 00:00 913

Dacă vrei să faci plajă și să te bucuri de o zi răcoroasă, atunci nu mai e nevoie să mergi până la Constanța. Îți prezentăm plaja sălbatică situată la doar 70 de km de Capitală. Aici anual vin sute de turiști.

La 70 de km de București găsești plaja sălbatică. Nu trebuie să mai mergi până la Constanța

Drumul până la Constanța poate fi uneori destul de lung din cauza traficului și a celor care vor să se bucure de câteva zile de plajă, distracție și mare pe litoral.

Totuși, dacă ești din București și nu numai, poți încerca o altă variantă, căci și la Giurgiu, la doar 70 de km de Capitală, se află ”marea fără valuri”, acolo unde anual vin sute de turiști pentru a se răcori și a se bucura de plajă exact ca la malul Mării Negre.

Plaja sălbatică se află în localitatea Gostinu, iar aceasta prezintă un nisip fin, cu o intrare domoară în apele Dunării.

Nu trebuie să vă faceți griji că nu găsiți locația, căci localnicii vor sări să vă ajute imediat, dar e foarte ușor de ajuns la plajă. Doar părăsiți drumul principal și o luați la dreapta peste dig, după care vă bucurați de relaxare.

Bugetul e de asemenea unul redus

Evident, aici totul se întâmplă pe buget redus, iar dacă nu ești pregătit pentru zile de plajă la malul mării din Constanța, atunci aici poți veni chiar și fără bani în buzunar, deoarece totul este gratis.

Turiștii însă au grijă să nu vină cu mâinile goale, astfel că aduc gratarul cu ei, mâncare, băutură și se simt la fel de bine ca pe litoral. Bineînțeles, umbrela, prosopul și chiar șezlongul luat de acasă fac ca atmosfera să fie exact ca pe plajele faimoase din Constanța.

Mai mult de atât, pădurea din zona plajei sălbatice reprezintă un ”adăpost” foarte bun pentru zilele toride, astfel că dacă vreți să vă bucurați și de apă și plajă, dar și de umbră totodată, atunci la Gostinu e locul perfect.

Pentru că turiștii vin tot mai des aici, pe plajă a fost amenajat și un bar, iar de aici vă puteți cumpăra băuturi reci și înghețată.

Trebuie să știți însă că această plajă nu e una special amenajată și nu există salvatori în caz de un posibil înec. Astfel, sunteți pe cont propriu și trebuie să aveți grijă cât vă aventurați pentru a nu vă pune viața în pericol, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedeti ca dunarea curge la vale,asa ca s.ar putea sa ia cu ea citiva bizoni innecati.
0
0
Apa de mare are efect terapeutic . Este o mare diferenta . Lucru pe care nu-l cunoaste cine a scris articolu .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108