REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PLUS Constanța are o nouă echipă de conducere

PLUS Constanța are o nouă echipă de conducere

Replica API 29 august 2020 | 00:24 1950

Conducerea interimară a Filialei PLUS Constanța a fost înlocuită, după aproximativ o lună de la numire. Sorin Iacob, președintele interimar al PLUS, a fost înlocuit cu Edward Nedelcu, antreprenor, plasat pe locul 2 pe lista consilierilor județeni a USRPLUS.

Din echipă mai fac parte: Alexandru Sorin Dănilă – Secretar General, Adina Petre – Trezorier, Raluca Botez – Comunicare, Vasilchia (Lucia) Tănase – Strângere de fonduri, Sorin Ionel Petrescu - Organizare, Cătălin Sava – Campanii, Marius Ștefan – Politici Publice, Cosmin Scripcaru - Resurse umane și dezvoltare organizațională.

"Obiectivul imediat este câștigarea Alegerilor locale, printr-o campanie electorală corectă și onestă care să prezinte constănțenilor proiectele USRPLUS. Ne propunem o comunicare autentică și o conlucrare fructuoasă cu USR pentru punerea în practică a proiectelor care vor transforma Constanța într-un județ cu adevărat european. Obiectivul general asumat este acela de a arăta constănțenilor că politica se poate face de către oameni onești, care nu au interese personale sau de grup, că prioritatea acestora este bunăstarea tuturor locui locuitorilor județului nostru și apropierea cât mai grabnică de țările vest-europene ca nivel de trai. USRPLUS este singura forță politică în măsură să schimbe clasa politică și în același timp constituie garanția schimbării paradigmei în administrația publică prin așezarea omului potrivit la locul potrivit.", a precizat Edward Nedelcu.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se confirma inca odata ca , politica nu fac decat cei care au de albit averea. Doar naivii mai cred in Mos Craciun. De ce nu vedem un om de rand pe listele partidelor? Pentru ca nu au de unde sa cotizeze. Credeti ca in momentul in care candifeaza, se gandesc la binele poporului? Neahhhh, la buzunarul si familiile lor! Din pacate, rau cu rau, mai rau fara rau!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108