REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL Constanța a sărbătorit Ziua Dobrogei

PNL Constanța a sărbătorit Ziua Dobrogei

Replica API 16 noiembrie 2017 | 02:09 434

Organizația municipală Constanța a Femeilor Liberale împreună cu TNL Constanța și Organizația Persoanelor de Vârsta a Treia a PNL Constanța, au organizat marți prima ediție a simpozionului „Ziua Dobrogei” dedicat celebrării diversității spațiului dobrogean.

Președintele organizației municipale Constanța a Femeilor Liberale, consilierul local Adriana Câmpeanu, a declarat că „această manifestare s-a dorit a fi o celebrare a diversității dobrogene unice în România”.

Manifestarea a cuprins expuneri istorice și etnografice ale trecutului dobrogean, prin prisma numeroaselor minorități care compun mozaicul acestei zone.

Au fost prezentate costumele tradiționale românești, turcești, greșești sau lipovenești și au fost susținute scurte prelegeri despre ceea ce a reprezentat momentul 14 noiembrie 1878 pentru locuitorii Dobrogei, dar și despre viața tătarilor și a grecilor în această regiune.

Simpozionul s-a încheiat cu un recital de muzică populară susținut de Liliana Chirică și cu un spectacol de dansuri grecești susținut de Ansamblul Astras.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bre , liberalii , chiar au ce sarbatori la 14 novembre ! Ca , de la Bucuresti au tot fost trimise lepre liberale in Dobrogea , care au dat pamant cu sutele de hectare , celor care au dat spagi uriase . Atunci , au primit suprafete de pamant - zeci si sute de hectare , greci , bulgari , lipoveni , machidoni , armeni , austrieci , unguri etc., mai putin romani dornici de munca ... Liberalii au folosit Dobrogea ca pe un Far West - sursa de imbogatire pentru multi limbrici de trei parale - si bani pentru partid , pentru cumpararea alegatorilor , pana la momentul in care comunistii au stopat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108