REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL Constanţa, atac dur la premier

PNL Constanţa, atac dur la premier

Replica API 23 aprilie 2014 | 00:00 208

Comunicat de presă PNL Constanţa:

"Din cauza preocupărilor meschine şi a apetenţei pentru apariţiile la posturile de televiziune, Victor Ponta încearcă să câştige capital electoral pe seama personaelor afectate de inundaţiile din Teleorman. Astfel, după ce şi-a încheiat liniştit concediului de Paşte, premierul, însoţit de Liviu Dragnea, o armată de pesedişti şi camere de luat vederi, au luat cu asalt satele din Teleorman afectate de inundaţii. Din păcate, reacţia premierului este tardivă.

Dacă ar fi fost cu adevărat preocupat de soarta locuitorilor din zonele de risc, premierul ar fi dispus construcţia de diguri şi alte mijloace de protecţie împotriva calamităţilor, înainte de producerea acestora.

Partidul Naţional Liberal a atras atenţia în mod constant asupra riscului crescut de inundaţii şi a făcut toate demersurile pentru a actualiza hărţile de risc la inundaţii.

PNL a subliniat în repetate rânduri că sunt necesare investiţii pentru refacerea construcţiilor cu rol de apărare afectate de viiturile din anii anteriori. În acest sens, fostul ministru liberal pentru Ape şi Păduri, Lucia Varga, a prezentat un plan care necesita o investiţie de 400 de milioane de lei pe an, din care, în 2014 erau programaţi a fi atraşi din fonduri europene 200 de milioane de lei.

Victor Ponta dovedeşte însă, o dată în plus, că fiind în goana după imagine, nu mai găseşte timpul necesar guvernării şi adoptării măsurilor necesare în astfel de situaţii.

Turneul televizat al lui Victor Ponta ne aminteşte de practicile preşedintelui Traian Băsescu, cel care, echipat cu cizme de cauciuc şi fes, îşi făcuse un obicei din a face un spectacol mediatic din vizitele în diverse zone afectate de calamităţi naturale".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108