REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL Constanţa: "Băsescu, o nouă rundă de manipulări, minciuni şi diversiuni"

PNL Constanţa: "Băsescu, o nouă rundă de manipulări, minciuni şi diversiuni"

Replica API 14 noiembrie 2012 | 00:00 157

PNL Constanţa a reacţionat la declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu, afirmând că acesta "a intrat în campanie electorală, dovedind încă o dată că n-a învăţat nimic din votul de la referendum". "Prin intermediul declaraţiilor făcute luni seară, preşedintele Băsescu ne-a anunţat că se pregăteşte să nu recunoască rezultatul alegerilorr şi că va încerca să sfideze din nou voinţa electoratului. Este o nouă declaraţie de război pe care acesta o face poporului român. Mai mult, Traian Băsescu încearcă să inducă în eroare opinia publică internă şi externă, scoţând în faţă tema justiţiei şi se erijează în apărător al acesteia, când de fapt el este cel care a călcat în picioare statul de drept, a pus presiune pe justiţie şi a încercat s-o folosească politic. Primul element care afectează funcţionarea statului de drept în România este prezenţa la Cotroceni a unui preşedinte impostor şi ilegitim, care nu îi mai reprezintă pe români", arată PNL Constanţa prin intermediul unui comunicat de presă. Organizaţia PNL condusă de deputatul Gheorghe Dragomir mai precizează şi faptul că: "Este o ipocrizie fără margini ca Traian Băsescu să vorbească despre cinste. Cum îşi permite Băsescu să vorbească despre cinste, el care a patronat un sistem de clientelă şi corupţie, din care au făcut parte acoliţii săi, precum Elena Udrea şi Roberta Anastase? Tot el are tupeul să vorbească despre ce i-a afectat pe români. (...) Constatăm că Traian Băsescu vine cu aceleaşi manipulări, diversiuni şi minciuni cu care ne-a obişnuit. Şi încearcă din nou, aşa cum a făcut şi în trecut, să trezească iar false spaime, ameninţând cu rapoarte de ţară defavorabile României. De unde ştie Traian Băsescu ce conţin aceste rapoarte, când ele nici nu au fost elaborate încă?" - se mai arată în comunicat. "Ce fel de preşedinte este acela care îşi defăimează propria ţară, care terfeleşte imaginea României numai ca să puncteze electoral pentru propriul partid, PDL, deghizat acum în ARD?

În concluzie, declaraţia de aseară a preşedintelui reprezintă o nouă încercare a acestuia de a diminua impactul electoral negativ asupra PDL al cazului deputatului Alin Trăşculescu (...)", conchide PNL Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108