REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNŢCD, partidul cu doi preşedinţi, se ia din nou la şuturi în Constanţa

PNŢCD, partidul cu doi preşedinţi, se ia din nou la şuturi în Constanţa

Replica API 24 aprilie 2015 | 23:21 223

O luăm de la capăt

O luăm de la capăt

Aurelian Pavelescu

Gluma politicii naţionale, PNŢCD, îşi mută cartierul general la Constanţa, unde autoproclamatul preşedinte al formaţiunii, Aurelian Pavelescu, va efectua o vizită. Sâmbătă, Pavelescu se va întruni cu aripa fidelă a partidului, reprezentată (doar) de Adrian Ţapliuc, în timp ce aripa contestatară, reprezentată de preşedintele interimar la nivel naţional, Tudorel Chesoi, nu se arată deloc impresionată de veste.

„Probabil, vine să facă un alt partid! Nu are cum să vină în calitate de preşedinte, pentru că el este exclus!”, ne-a spus Chesoi, despre Pavelescu, anunţându-l totodată pe acesta că ar putea fi ultima sa vizită în sediul revendicat de cele două formaţiuni „ţărăniste” care susţin fiecare că sunt „cea reală”. „E dreptul fiecăruia să trăiască într-o lume de vis, dar sediul respectiv va găzdui membrii adevăraţi ai PNŢCD şi asta într-un viitor cât se poate de scurt”, ne-a mai spus Chesoi. În încheiere, liderul „ţărănist” a avut şi o solicitare pentru autoproclamatul preşedinte al PNŢCD, Aurelian Pavelescu. „Să îi dea un telefon domnului Neagoe! (râde) şi altor membri din Biroul Executiv”, a concluzionat Chesoi, pentru „Replica”. Anul trecut, în plină campanie pentru alegerile europarlamentare, Pavelescu a „defilat” la Constanţa cu defuncta Iniţiativa România Liberală, reprezentată pe malul mării de defuncta, politic vorbind, Maria Stavrositu, prilej cu care l-a etichetat pe Chesoi ca „analfabet”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108