REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliția Locală Constanța a AMENDAT și SUSPENDAT activitatea unui local unde SE FUMA

Poliția Locală Constanța a AMENDAT și SUSPENDAT activitatea unui local unde SE FUMA

Replica API 8 martie 2018 | 00:07 262

În data de 06.03.2018, în intervalul orar 18:00–23:00, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat pe raza municipiului Constanța, în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, consumului produselor din tutun în spațiile publice închise tip bar sau restaurant, precum și pentru verificarea documentelor legale de funcționare.

În acest sens au fost verificate patru societăți comerciale și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.100 lei.

În domeniul activității comerciale lucrătorii instituției au încheiat două note de constatare.

Două persoane juridice au fost invitate la sediul Direcției Generale Poliția Locală la o dată ulterioară pentru verificarea documentelor solicitate de organele de control, iar unei unităti de alimentație publică i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, totodată dispunându-se și măsura complementară de suspendare a activității până la remedierea situației. Localul nu se află la prima abatere! Acesta a mai fost amendat în trecut cu suma de 5.000 de lei, iar la următoarea abatere riscă amendă de 15.000 de lei și ÎNCHIDEREA unității.

Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică.

Ca și măsură preventivă, Poliția Locală recomandă agenților economici să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale în vigoare cu privire la desfășurarea activităților comerciale.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema e ca nu se aplica peste tot legea ci doar unde vor unii, foarte multe localuri in care se fumeaza si nimeni nu da nici macar un avertisment. De ce? Legea e numai pentru unii? Cin cin are constructie pe spatiu public in timp ce florarii sunt amendati ca depasesc patratica, la crazy si margo se fumeaza in draci in timp ce la burgheria se dau amenzi, etiquette nu are autorizatie de constructie legala ce sa mai vorbim de autorizatia de functionare emisa fara acordul vecinilor, la kuydo e usa cu cheie, peninsula,touch,virgo,player. Gogule dormiti? Terase ilegale pe domeniul public in extra
0
0
jegule mental, eu nu fumez. respecta-ti aproapele. verifica-te la bibilica!
4
1
Tie ti-o mirosi gura a zambile te-n gura de onanist...
4
3
Voi care scrieti articolele astea sunteti niste lingai ai Politiei Locale ai primariei, care se duce sa controleze cativa amarati cand in prealabil au fost anuntati toti smecherii. Mergeti si faceti reportaje unde stiti prea bine ca nu se respecta legea. Asa e la noi legea doar pentru prosti si spaga la putere
6
0
fumati..fumati fumati...dementilor,pana v-o lua dracu...stiti cum pute gura voastra???pute exact..a KAKAT...stiti ca moaca voastra va arata peste 10-15 ani.ca moaca unui deshumat..adica numai piele si os...asa sa va uscati mahorharilor...
12
6
salariile mari de la primarie si politia locala se fac din amenzi. dai amenda, dar te gandesti ca se inchide localul si raman fara loc de munca oameni?
2
2
Pe jegurile care fumeaza in casa scari din bloc cand ii amendeaza Jandarmi!
5
2
Verificati si Virgo. Se fumeaza in draci... Dupa o ora de stat acolo , imi miroseau hainele a tutun de zici ca am fumat eu un pachet de tigari!!
8
4
La Touch cafe .......????????nimeni?
6
3
O SA-TI UDAM NEVASTA IN MIJ SI COPILUL IN GURA
5
3
La Peninsula-Cin Cin se fumeaza la greu, inclusiv se trage pe nas, patronul Bebi se descurca!
12
2
Legile tembele sunt totusi legi si trebuiesc respectate. Legiuitorii care dau importanta mai mare celor ce frecventeaza barurile decat celor care sunt nefumatori si consuma cacaturi zise alimente,fac legi tembele. Ei sunt votati de niste oameni,de foarte multi si prostalai,care dupa aia scheauna ca nu avem o viata normala in Romania. Daca otravesti multi oameni cu ,,alimente'' nu prea patesti mare lucru,mai rau este sa lasi fumatorii cu tigara la cafea. Tara cu legi de cacat,facute de cacati cu ochi.
3
4
Stilul romanesc de ce controleaza pol locala. Acum sa nu mai respectam legea, ptr ca nu ne controleaza cine trebuie, asta da gandire. Ptr Cristina-ar trebui sa te cantatesti tu, nu situatia, sa vezi ca esti mai usoara decat media normala si asta ptr ca-ti lipseste creierul.
8
1
Chiar au asemenea competente acesti gardieni publici!?
5
5
O sa rupa cu controalele in perioada asta. Vine caldura, se deschid terasele si moare -bugetul- de foame. Ati vazut voi controale pe fumat in plina iarna ?
3
1
Nu am intalnit nici macar un caz care sa porneasca de la un pachet de Kent. Nu a devenit nimeni agresiv si nu a comis nimeni infractiuni dupa o tigareta. Totusi, sunt nenumarate situatii tragice produse de consumul de alcool. Ca atare, o tigareta produce daune mult mai reduse decat alcoolul. Au ramas putine localuri in Constanta care permite fumatul in incinta. Nefumatorii ar trebui sa fie intelegatori si sa nu mai depuna plangeri, precum cazul din Racing Pub, de Revelion. In restaurantele simandicoase e ok interzicerea fumatului, dar, in cafenele ar mai trebui cantarita putin situatia.
10
14
In Mangalia la canapele se fumeaza in draci.Se cotezeaza la sefilui politiei locala Angelescu.Nu se poate consuma nimic de fum.Va roaga mustafa luati masuri
6
3
N-ar strica un control si la racing pub
11
2
pai dece ei ? nu mai au de unde lua spaguta si au inceput sa faca controale ?
2
6
Verificati Pizzeria Evo , acolo si angajatii fumeaza in interior !
9
9
Cum era legea aia cu parcatul pe trotuare, era ilegal parca nu? Politia locala si-a luat foarfece si taie tigari. Sunteti jenanti!
9
8
Pol sa se ocupe de cersatori si de hoti
18
2
politia locala se ocupa de fumat ? cred ca ar trebui sa se numeasca altfel... sunt foarte multe furturi si scandaluri nu vedem pe nimeni pe strada pentru prevenire astia mai vin si civil parca sunt ingineri...
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108